Wat vragen we van leden?

Wat vragen we van onze leden?

Manger Cats wordt op vrijwillige basis gerund door een groep van zo’n 65 enthousiaste leden. Deze leden houden zich bezig met terugkerende aandachtsgebieden zoals bestuur, parkbeheer, ledenadministratie en dergelijke. Daarnaast zijn er vrijwilligers die incidenteel een bijdrage leveren, bijvoorbeeld organisatie van een toernooi. Zonder de inzet van al deze vrijwilligers zouden wij als vereniging niet kunnen bestaan. Als je lid wordt van Manger Cats zijn er twee zaken van belang:

  • alle leden tussen 18 en 70 jaar oud worden gevraagd twee bardiensten per jaar uit te voeren. Dit kan afgekocht worden of ingeruild voor een "alternatieve bardienst". Klik hier voor meer informatie hierover.
  • om het op de vereniging voor iedereen plezierig te houden, vragen wij leden zich aan het Huishoudelijk Reglement te houden.

Samen maken we Manger Cats!

Wij doen niet aan vacatures, maar zoeken bij elke bereidwillige vrijwilliger een passende opdracht. Vind jij het leuk om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan onze vereniging? Een bijdrage waar je plezier in hebt en die jou energie geeft? Vul je gegevens hieronder in en meld je aan als vrijwilliger.  

Huishoudelijk_Reglement.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Adres

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737