Positieve reacties van leden

Dit zeggen onze leden over de tennislessen

Onze leden zijn razend enthousiast over de trainingen die Wesley, Michael, Edwin, en Linda verzorgen! Hieronder lees je een greep uit de vele reacties:

"Bedankt voor de fijne en nuttige trainingen, Wesley! Ik vind het hele fijne lessen en ben dankzij jouw aanwijzingen echt beter gaan spelen."

"Michael heeft ons team deze winter enkele malen gecoacht, waarbij we naast praktische technische tips ook veel advies kregen over mindset, houding, en tactische aspecten van het dubbelspel. Heel waardevol, voor herhaling vatbaar!" (Bas)

"Na vele jaren zonder tennis besloot ik het weer te proberen. Samen met Edwin ben ik gestart met privélessen op de vrijdagochtend. Zijn passie, enthousiasme en kennis van het spel hebben mij geholpen om de draad weer snel op te pakken. Het voelt weer vertrouwd op de baan en binnenkort ga ik me inschrijven voor de ClubLadder!" (Mark)

"Lekker actieve oefeningen in hoog tempo waarbij we door Linda werden aangespeeld. Zo konden we de oefening goed uitvoeren. Wat Linda goed verzorgt is het samenspel tussen trainster en spelers.” (Marije)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Adres

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737