Sponsoring

Sponsoring

Manger Cats is een bruisende tennisvereniging met ruim 650 enthousiaste leden (ca. 200 gezinnen!) die elkaar met grote regelmaat op het park treffen voor sport en ontspanning. Een brede en interessante doelgroep die sponsoren veel mogelijkheden biedt om zich positief te profileren.

Hoe kan ik Manger Cats sponsoren?

Als sponsor kun je onze club op verschillende manieren steunen:

  • met een financiële bijdrage
  • in natura, bijvoorbeeld met het verlenen van diensten of het beschikbaar stellen van producten.

Omdat iedere sponsor andere behoeften heeft, maken wij graag op maat afspraken. Deze afspraken leggen we vast in een overeenkomst, waarin staat dat de sponsor een heldere en stimulerende tegenprestatie ontvangt in ruil voor zijn sponsorbijdrage.

Win-winsituatie voor sponsor, vereniging en leden

Als vereniging willen we door sponsoring een win-winsituatie creëren voor de sponsor, de vereniging en onze leden. Daarom werken wij graag mee aan sponsoractivatie door middel van op leden gerichte campagnes van de sponsor. Hierbij staan wij altijd open voor vernieuwende ideeën of suggesties. Wij streven naar een duurzame relatie met onze sponsoren. Wij zijn trots op onze sponsoren, die vaak al vele jaren bij onze club betrokken zijn. Samen met hen zijn wij enthousiast over de kansen die de vereniging, het park en het clubhuis ons bieden om op nieuwe manieren tot wederzijdse interessante sponsorafspraken te komen.

Dit zeggen onze sponsoren

"Al jaren sponsoren wij Manger Cats met veel plezier en voldoening. De verkoop van tennisartikelen is van groot belang voor onze Sport2000-winkel. De samenwerking met de club verloopt naar volle tevredenheid."

Gert & Marita van den Berg Sport 2000 Van den Berg

Ook sponsor worden van Manger Cats?

Draag jij tennisvereniging Manger Cats een warm hart toe en denk je dat jouw producten of diensten interessant kunnen zijn voor onze vereniging of onze leden? Word ook sponsor van Manger Cats!

We zijn per email [email protected] goed bereikbaar. Na ontvangst van je mail nemen we snel contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Adres

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737