Bardienst vervanging

Vervanging van je bardienst

Het kan een keer gebeuren dat je bardienst toch niet gelegen komt of dat er iets tussen is gekomen. Je hebt dan de volgende opties om vervanging te regelen:

1) Ruilen met een ander lid

Je kunt altijd zelf voor vervanging zorgen door een ander lid te vragen. Dit heeft uiteraard onze voorkeur. Ga via de KNLTB-site naar de ledenlijst van Manger Cats en zoek contactgegevens van een medelid op of vraag gewoon een tennismaatje om jouw bardienst over te nemen of te ruilen. Heb je een ander lid van Manger Cats bereid gevonden jouw bardienst over te nemen? Geef dan aan ons door wie jouw bardienst gaat doen door een e-mail te sturen naar [email protected] .

2) Een vervanger inhuren via de invalpoule

TV Manger Cats heeft een aantal invallers (=de invalpoule) die je tegen betaling kunt vragen om jouw bardienst over te nemen. Alle invallers in de invalpoule weten hoe de bardiensten bij Manger Cats werken. Invaller inhuren? Kijk in de lijst van de invalpoule, neem rechtstreeks contact op met een invaller en regel de betaling ook zelf met de betreffende persoon. Zie hieronder voor het bestand "invalpoule 2022" met de info over de invalpoule.  

3) Niet komen opdagen (dit is geen serieuze optie natuurlijk..)

Zonder dringende reden niet komen opdagen betekent anderen duperen, een gesloten clubhuis, gemiste baromzet en teleurgestelde tennissers op de baan. Verzuim je je bardienst zonder dit van tevoren met de coördinator barzaken af te stemmen, dan neemt het bestuur contact met je op. Je krijgt een boete van €75 per verzuimde bardienst. 

 

invalpoule 2023 website.xlsx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737