Bardienst vervanging

Vervanging van je bardienst

Met je clublidmaatschap komt de verplichting tot het doen van een tweetal bardiensten op jaarbasis. Het kan gebeuren dat je een keer verhinderd bent: je moet dan zelf vervanging regelen (dus alleen een mail sturen naar de coordinator barzaken met jouw verhindering volstaat niet). Het is niet toegestaan om iemand van buiten Manger Cats te vragen, of bijvoorbeeld een kind in jouw plaats achter de bar te zetten.

Voor het regelen van vervanging voor jouw bardienst heb je 2 opties:

1) Je ruilt met een ander, volwassen clublid.

Je kunt een volwassen clublid vragen je dienst over te nemen of te ruilen van dienst. Kijk bij de dienstenplanner wie er binnenkort dienst heeft, bekijk de ledenlijst van Manger Cats via de KNLTB-site of vraag een tennismaatje om jouw bardienst over te nemen. Geef aan ons door wie jouw bardienst van je overneemt via [email protected] .

2) Je huurt een vervanger in via onze invalpoule.

TV Manger Cats heeft een aantal invallers (=de invalpoule) die je tegen betaling kunt inhuren om jouw bardienst over te nemen. Kijk in onderstaand document ("invalpoule 2023") om rechtstreeks contact op te nemen met de invallers en gelijk zelf de aangegeven betaling te regelen. Zie hieronder het bestand "invalpoule 2023" met de info over de invalpoule.  

Voor het niet op komen dagen voor je bardienst krijg je een boete!

Neem altijd contact op met [email protected] als je er problemen zijn met je bardienst. Verzuim je je bardienst en heb je geen contact gezocht met de coördinator barzaken, dan neemt het bestuur contact met je op. Je krijgt een boete van €75 per verzuimde bardienst. Als er kosten gemaakt worden voor het inhuren van een invaller  dan zullen deze kosten tevens bij jou verhaald worden, in aanvulling op de boete.

 

invalpoule 2024 april.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Adres

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737