We need you! Mooie vrijwilliger vacatures!

08 mei 2024


Krijg je energie van onderstaande uitdagingen? Geeft het je een kans om jouw talenten in te zetten, of wellicht om nieuwe paden te gaan bewandelen? Zo ja, maak je interesse kenbaar via een korte mail naar [email protected] 

 

  • Coordinator communicatie: deze rol is coordinerend in de zin dat we communicatie graag neerleggen bij degene die inhoud hebben (evenement organisatoren, barzaken, competitieleiders, sponsorcommissie, etc), maar dan wel binnen de kaders/spelregels die opgezet zijn door de coordinator. Ook willen we onderzoeken of WhatsApp een middel is om info snel en laagdrempelig te gaan delen (vele tennisclubs bieden dit nu aan)
  • Teamlid duurzaamheid: het team is nu 1 persoon (Yvette van Dok) groot en dat maakt het helaas nog niet geen team. Samen duurzaamheidbeleid uitstippelen en plannen maken. Synergie zoeken tussen de al bestaande mooie initiatieven (bv ballen inzamelen, gezonde bar, plasticvrij, "langer lol van je bal" drukkokers, etc). Wellicht overstappen op de circulaire tennisbal (renewaball) komend jaar? 

 

Voor details over bovenstaande functies kijk hier

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Adres

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737