Glasvezel in Driebergen-Rijsenburg!

Verdien 25 euro en 50 euro voor de club!

Als het aan DELTA Fiber Netwerk komt er binnenkort glasvezel in Driebergen-Rijsenburg. Ook als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen voor glasvezel en kan de aanleg doorgaan. We zien dit als een positieve ontwikkeling voor Driebergen-Rijsenburg en steunen het initiatief daarom van harte.  DELTA Fiber Netwerk heeft onlangs in Leersum en Amerongen een zogenaamde vraagbundeling gedaan. In deze beide kernen van onze gemeente is het benodigde aantal aanmeldingen gehaald om tot aanleg over te gaan. Nu is Driebergen aan de beurt!

Via het Glasvezel Informatiepunt op de Traaij 70 kan je je laten informeren of glasvezel ook iets voor jou is. Daar kunnen ze ingaan op specifieke vragen die je misschien hebt. 

Mocht je besluiten tot aanmelding van een glasvezelpakket van Caiway of DELTA, dan vragen we je dit te doen voor 24 november 2021 via de links op deze pagina . Dat is goed voor jou én voor Manger Cats. Jij verdient namelijk 25,- en onze club verdient zelfs 50,- per inschrijving!  En, je hoeft geen lid te zijn van Manger Cats om mee te doen!

Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van het benodigde aantal aanmeldingen en de aanmelding via één van de links hieronder wordt gedaan:

Aanmelden voor Caiway

Aanmelden voor DELTA

 

Via deze links worden de glasvezelpakketen van Caiway en DELTA gepresenteerd. Hoewel de pagina aangeeft dat we de aanbieder aanbevelen, vinden we het belangrijk te vermelden dat we het initiatief voor aanleg van glasvezel in Driebergen steunen en via de club de huidige vraagbundeling willen promoten zonder een aanbeveling te doen voor één van de deelnemende aanbieders. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen