Corona FAQ (frequently asked questions)

Hieronder veel voorkomende vragen. Heb je een vraag die er niet tussen staat, stuur deze naar [email protected] 

  1. Waarom alleen vrij spelen na digitaal afhangen?
  2. Is het mogelijk om voor 9uur de baan op te gaan?
  3. Hoe betalen we voor introducees zolang de bar dicht is?
  4. Gaat de bar weer open vanaf 1 juli?

 

  • Waarom alleen vrij spelen na digitaal afhangen?

De KNLTB verbiedt het om leden op het park te hebben die niet binnen 10min een tennisafspraak hebben. Gezellig rondhangen is er voorlopig dus niet bij (jammer, hopelijk snel weer!). Om die reden is het nodig om een bevestigde reservering te hebben voordat je gaat spelen. Uiteraard is het toegestaan dat ouders een reservering maken voor hun kinderen.

 

  • Is het mogelijk om voor 9uur de baan op te gaan?

Nee, want het park is dan nog niet open en er kan niet gereserveerd worden. Het is niet open omdat we bij de start van het seizoen (gek genoeg is midden mei nu de start van het seizoen) veel baanonderhoud doen om ervoor te zorgen dat banen snel in topconditie komen. De onderhoudsploeg heeft hiervoor 's ochtends tot 9uur tijd nodig, en vooraf is niet te voorspellen welke banen op dat moment aandacht nodig hebben. We streven ernaar op termijn een aantal banen bespeelbaar te maken vanaf 8uur, zodra dit mogelijk is kan je dit zien via het digitaal afhangen.

 

  • Hoe betalen we voor introducees zolang de bar dicht is?

Introducees zijn welkom om samen met een Manger Cats lid te spelen, zolang er een baan digitaal is afgehangen en de introducee ook aangemeld is in dezelfde digitale reservering. Er zijn hieraan geen kosten verbonden.

 

  • Gaat de bar weer open vanaf 1 juli?

Ja, zie hiervoor het laatste nieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen