1e (van den Berg Sport 2000) team

1e team Manger Cats (Sport 2000 Van den Berg)

In 2018 is het 1e team van Manger Cats gepromoveerd naar de eerste klasse. Het bestuur heeft vervolgens besloten om dit team financieel en sportief te ondersteunen met:

  • kleding en schoenen door extra sponsoring van Sport 2000 Van den Berg.
  • budget ten behoeve van extra teamtrainingen in de winterperiode.
  • het aanstellen van teammanager Dirk-Jan van Barneveld.
  • Happy Hour (!) en veel publiek tijdens thuiswedstrijden.

 

Op de foto van links naar rechts: Gert van den Berg (sponsor), Koen van den Horst (captain 1e team), Wesley Nieuwendijk, Bart Gijsbertsen, Robbin Beijnhem, Boudewijn de Jongh, en Geert van der Lande (sponsorcommissie).

Doordat een beslissende super tie-break uit in Hilversum de verkeerde kant op viel (in de allerlaatste wedstrijd) is het team helaas meteen gedegradeerd. Wij zijn supertrots op hoe dit team samen gevochten heeft voor wat ze waard zijn, en de club veel spannende en leuke wedstrijden heeft gegeven.

De wekelijkse verslagen van captain Koen zijn door velen van ons gelezen, en meerdere keren heeft het team - en daarmee ook de sponsor - de Stichtse Courant gehaald.

De spelers gaan in verschillende samenstellingen door in de najaarscompetitie en er wordt ook al nagedacht over het aantrekken van versterking voor komend voorjaar.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Adres

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737