Op dinsdag 25 en zaterdag 29 oktober is alle meubilair van tennisvereniging Manger Cats verhuisd naar een tijdelijke opslag. Met de projectontwikkelaar is namelijk afgesproken dat het bestaande clubhuis voor 1 november leeg wordt opgeleverd.Alle buitenmeubilair kan tijdelijk worden opgeslagen bij de ‘buren’ van Manger Cats, de Lievegoed Zorggroep. Voor alle overige goederen heeft één van de tennisleden een deel van zijn loods in Leersum beschikbaar gesteld. Het enige dat nog wel geregeld moest worden was het transport.

De architect van het nieuwe clubhuis is zelf gevestigd in een zijstraat van de Akkerweg, op steenworp afstand van Verkeersschool Noordam. En laten die nou net 2 prachtige Scania vrachtwagens in hun vloot hebben. Dus daar maar eens een balletje opgegooid en Noordam wilde graag aan dit initiatief meewerken. Zo kon het gebeuren dat er op zaterdag 29 oktober om klokslag 10.00 uur een grote vrachtwagen kwam voorgereden om te worden volgeladen met de goederen voor Leersum. Dankzij de enorme inzet van een groot aantal vrijwilligers werd deze klus binnen een mum van tijd geklaard.

Inmiddels is de bouwaanvraag voor zowel het clubhuis als voor het hekwerk en de lichtmasten door de gemeente Utrechtse Heuvelrug afgegeven en kan nog dit jaar worden begonnen met de bouw en aanleg van het nieuwe tennispark.

Manger Cats is dus tijdelijk dakloos, maar met het vooruitzicht dat in het voorjaar de sleutels van een prachtig nieuw onderkomen in ontvangst kunnen worden genomen!

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.