Manger Cats is een actieve tennisvereniging met een sterk familiekarakter. Bij ons staat het prestatieve maar ook het recreatieve tennis hoog in het vaandel. Ontplooiing van talenten gaat in samenwerking met tennisscholen en andere tennisclubs. Zie dit filmpje, gemaakt door Ruben Brandsma en Remy Staring! Met mooie drone beelden.

Mooi tennispark

Bij de start van het seizoen 2012 zijn de deuren open gegaan van het nieuwe tennispark. Het park is een echte ontmoetingsplaats van de leden. Het is schitterend gelegen aan de rand van het bos. Het park beschikt over zeven gravelbanen, alle zeven banen zijn verlicht. Het nieuwe clubhuis is voorzien van een zonnig terras, waar onder een genot van een drankje of een hapje vaak de partijen nog even worden geanalyseerd. Het terras biedt zicht naar beide kanten toe, waardoor de tenniswedstrijden nog beter te volgen zijn.

Actieve tennisvereniging

Manger Cats is een actieve tennisvereniging. Voor volwassenen en de jeugd organiseren wij vele activiteiten op recreatief en wedstrijdniveau. Sinds 2013 is Manger Cats een tenniskids-vereninging. Bij Manger Cats kun je meedoen aan KNLTB-competitie, clubkampioenschappen, labellen, ladies en of mix night, laddercompetitie, stratentoernooi, open jeugdtoernooi, mini en 3/4-toernooi, een clinic en een tennismidweek, pannenkoekentoernooi, ouder/kind toernooi, highschool toernooi etc. Deze activiteiten zijn mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers! Op de activiteitenkalender staan alle evenementen weergegeven.

Tennislessen

Bij Manger Cats kun je ook tennisles krijgen op alle niveaus. De Tennisschool Driebergen organiseert alle lessen en levert professionele tennisleraren.

Adres

Het tennispark ligt aan de J. Manger Catslaan 2, 3971 JM in Driebergen, (0343) 513 175. Het park is geopend van 1 april tot 1 november.

Historie

Tennisclub Manger Cats is één van de oudste clubs uit de regio met een rijk verleden. Begin vorige eeuw heeft de familie Manger Cats – bewoners van Dennenburg – op het huidige perceel een schietvereniging opgericht en sinds 1934 wordt er getennist. De tennisvereniging dankt dus haar naam aan deze welgestelde familie. In 1955 werd de tennisclub formeel opgericht en sloot zij zich aan bij de KNLTB. Op dat moment was het samen met Shot in Zeist de enige tennisvereniging in de regio. In 2005 is het vijftigjarig jubileum uitgebreid gevierd.

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.