Leuk dat je lid geworden bent van de gezelligste tennisvereniging van Driebergen en omstreken. Welkom!

Tennisvereniging Manger Cats is een vereniging waar veel wordt georganiseerd voor jong en oud, waar gezelligheid een sleutelwoord is en niet te vergeten een tennisvereniging met een rijke historie. We hopen dat jij je als nieuw lid snel thuis zal gaan voelen. 

De meest voor de hand liggende manier om er in te rollen is het nemen van tennisles bij Tennis Driebergen. Voor nieuwe leden is er bijvoorbeeld een beginnerscursus van 5 lessen. Kijk voor de mogelijkheden op Tennis Driebergen. Maar ook de Dames Dubbel Roulette op woensdagochtend en de Ladies Night en Men's Night zijn mooie gelegenheden om op een laagdrempelige manier te kunnen tennissen en andere leden te ontmoeten.

Het nieuwe seizoen wordt traditioneel ingewijd met het Openingstoernooi. Mocht je je alvast op andere evenementen willen oriënteren, neem dan een kijkje op de jaarkalender.

Speciaal voor de nieuwe leden organiseren we aan het begin van het seizoen iedere maandagavond van 19.00  - 21.00 uur een open nieuwe leden avond (behalve 2 april, tweede paasdag). Bij deze tennisavond ontmoet je andere nieuwe leden, kun je op een sportieve manier kennis maken met onze vereniging en maken Jan-Joop en Leen je wegwijs binnen de vereniging. Zij weten welke activiteiten (en dat zijn er heel wat!) er gedurende het jaar worden georganiseerd en wat leuk is om bij aan te sluiten.We eindigen met een echt Slottoernooi op maandag 28 mei. Je hoeft dus geen afspraak te maken, want wij hopen en verwachten dat er altijd voldoende spelers zijn, welke spelers ieder half uur van plaats wisselen. Zelfs na 21.00 uur kan er nog doorgespeeld worden, want dan is er de reguliere Labelavond.

Via de what's app groep "nieuwe leden Manger Cats" word je voor het tennis uur, speciaal voor nieuwe leden, elke week op zondagavond uitgenodigd, voor een periode van 3 maanden (1st periode: april, mei en juni). Wij vragen je om een app te sturen als je van de partij bent. Aan het einde van deze eerste periode komen we als nieuwe leden commissie even bij elkaar en bekijken we of we er een tweede periode aan vast plakken. Dat zou dan zijn van september, oktober en november.

Mocht je het niet op prijs stellen dat je in de what's app groep nieuwe leden Manger Cats wordt opgenomen als nieuw lid, maak dit dan kenbaar via luciejanjoop@ziggo.nl.

Op de website vind je verder veel informatie, zoals alle nieuwsbrieven (bij Manger Cats noemen we dit het Kattebelletje). Via ons Kattebelletje dat elke drie weken per email wordt verspreid word je op de hoogte gehouden van het verenigingsnieuws, zoals aankondigingen van wedstrijden, toernooien en andere evenementen. Ook praktische zaken, zoals hoe je een baan moet reserveren met je KNLTB pasje: het afhangen, vind je op de website.

Als vereniging zijn we erg nieuwsgierig naar jouw verwachtingen als nieuw lid van Manger Cats. We willen je zo snel mogelijk wegwijs maken en er voor zorgen dat je je snel thuis voelt bij Manger Cats. Daarom willen je graag enkele korte vragen stellen. Met deze informatie zullen wij zo goed mogelijk op alle wensen en verwachtingen van de nieuwe leden inspelen. Klik hier om de vragenlijst te openen, het invullen duurt hooguit 1 minuut. Alvast bedankt. 

Als laatste willen we jullie nog graag attenderen op ons Twitter en Facebook account: Facebook: https://www.facebook.com/manger.cats (men moet vrienden met ‘Manger Cats’ worden). Twitter: https://twitter.com/mangercats
 
Mocht je nog vragen hebben over al dan niet praktische zaken, neem gerust even contact met Jan-Joop en Lucie. Zij zijn aanspreekpunt voor nieuwe leden (te bereiken via luciejanjoop@ziggo.nl).

Hartelijke groet en veel tennisplezier gewenst! 

Jan-Joop en LucieTreffers
 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.