Open Toernooi Junioren in de herfstvakantie van 19 t/m 27 oktober 2019 

Van 19 -27 oktober, tijdens de herfstvakantie, organiseren TV Manger Cats en TV Risenborgh voor de 7e keer het jaarlijkse Driebergen Open Jeugdtennistoernooi (DOJ 2019).

Alle juniorleden t/m 17 jaar kunnen aan het toernooi meedoen in zowel enkel- als dubbelcategorieën. Meer informatie over het toernooi en de categorieën waarin gespeeld wordt, kun je vinden op toernooi.nl. Als je aangeeft dat je meespeelt in de najaarscompetitie, dan houden wij daar in de planning rekening mee.


Net als in voorgaande jaren wordt er op de woensdag (24 oktober) weer een super gezellig rood en oranje-event georganiseerd. Ook hiervoor kun je je opgeven via www.toernooi.nl.

We verheugen ons op jouw deelname!

Met sportieve groet,

Wedstrijdcommissie Driebergen Open Jeugd Toernooi 2018

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.