Wat is Tennis Whizz?

Tennis Whizz is het meest complete kleuter tennisprogramma voor 3 tot 6 jarige. Dit programma is er om de kinderen te inspireren om samen met hun vader en moeder de tennisbaan op te gaan en plezier te beleven. Tennis Whizz is ontwikkeld om primaire tennisvaardigheden aan te leren, naast algemene motorische basisvaardigheden. Het Tennis Whizz programma geeft kinderen een basis voor het leven in hun atletische vaardigheden. Onze missie is niet alleen om kinderen enthousiast te maken voor tennis, maar ook om levenslang plezier te beleven aan sport en actief, gezond, sociaal bezig zijn.

 

Ouders

Tennis Whizz geeft ouders de kans om samen met hun kind te spelen en plezier te maken. Wij moedigen ouders aan om mee te doen tijdens de les, als aanmoediging, als coach en als vriend. Het meest belangrijke is het creëren van een betekenisvolle bindende beleving en blijvende herinneringen.

 

Het is meer dan alleen tennis

Tennis Whizz is meer dan alleen tennis. Door gebruik te maken van leuke verhaaltjes leren de kinderen de basis van het tennis, maar ook sociale vaardigheden, motorische vaardigheden, beginselen van lezen en van rekenen.

Meer informatie? www.tenniswhizz.nl

 

 

 

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar pr@mangercats.nl. Of schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt. 

Jaarkalender 2018 (overzicht van alle activiteiten)