Manger Cats heeft enkele jaren geleden de “Vrienden van Manger Cats” groep opgericht. Deze vrienden zijn leden van Manger Cats die de club graag extra steunen door middel van een financiële bijdrage die bovenop het lidmaatschap komt. Ieder lid kan Vriend van Manger Cats worden! Bij een gift vanaf 100 euro wordt je naam vermeld op het vriendenbord en ontvang je een uitnodiging voor de sponsoren-, vrienden- en vrijwilligersborrel.

Deze additionele bron van inkomsten maakt het mogelijk om enkele initiatieven uit te voeren die anders niet mogelijk waren geweest. In de afgelopen jaren zijn hieruit bijvoorbeeld de stamtafel in het clubhuis alsook de banken op het park betaald. Deze investeringen worden in overleg met de vrienden gekozen!

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.