Genieten van een heerlijke culinaire Kerst

Kijk je ook al naar de gezellige Kerstdagen? Samen met familie of vrienden bij elkaar, ontspannen in jouw eigen huis. Maar zie je tevens op tegen de keerzijde hiervan: dagenlange voorbereidingen, menu’s samenstellen, recepten uitzoeken, lange wachtrijen in de winkels en tot slot de hele avond in de keuken? Laat onze sponsor Lekker. jou dan deze zorgen uit handen nemen met hun Kerstservice! Je maakt jouw keuze uit de kerstbestellijst en zij verzorgen verder alles. Met een duidelijke opwarm-en presenteer instructie, rest jou niets anders dan genieten van een heerlijke culinaire Kerst met jouw geliefden!

Kerstboekenborrel

De Kerstboekenborrel bij onze sponsor boekhandel Jacques Baas. Ook dit jaar kun je als bedrijf/organisatie je kerstpakket en kerstborrel gezamenlijk regelen bij boekhandel Jacques Baas. De borrel vier je in onze brasserie Bij Jacques, het kerstpakket laat je jouw mensen zelf uitzoeken in de winkel. Mensen zijn er altijd erg blij mee! Bel 0343-518571 voor alle ins and outs.

Loterij! 

Onze sponsor Van Velzen Fietsen stelde tijdens de Clubkampioenschappen geheel belangeloos een nieuwe fiets ter beschikking. De loten werden gedurende de hele week verkocht en de verloting van de fiets van Van Velzen Fietsen was een hoogtepunt van de finalezondag. Ruud Staaijen werd de gelukkige winnaar en met een ereronde over het terras heeft hij zijn nieuwe fiets ingewijd. De opbrengst van de loterij is gedoneerd aan Stichting Hulphond

Prijzen voor de finalisten Clukkampioenschappen

De finalisten van Manger Cats Clukkampioenschappen werden beloond met mooie prijzen: boekenbonnen en tegoedbonnen voor de brasserie van Jacques Baas. Gesponsord door... Jacques Baas!

Onze trouwe sponsor: Van Velzen fietsen

Jos van den Berg, eigenaar van Van Velzen Fietsen, is spelend lid en webmaster van TV Uitwijk in Wijk bij Duurstede en al jaren sponsor van Manger Cats. Jos: “Gewoon, omdat sponsoring er nu eenmaal bij hoort”.

Sinds 2 januari jl. is de zaak gevestigd vooraan de Traaij in het pand waar voorheen de Mitra zat. Jammer voor de klanten uit het Burgemeesterpark, maar in lijn met het gemeentelijke beleid om de middenstand wat meer te centraliseren aan deze kant van de Traaij. En dat doet de zaak goed: middenin de loop (tegenover de Goudreinet) en met een achteringang aan de Appelgaard, weten de klanten hem goed te vinden. Ook voor een kinderhelmpje, accessoires of een stoere fietstas. 

Is het niet lastig om zo dicht bij concurrent de Kruijf te zitten? “In tegendeel”, aldus Jos. “Paul en ik zijn goede collega’s en onze assortimenten complementeren elkaar. We verwijzen klanten door naar elkaar als we ze niet kunnen bieden waar ze op uit zijn. We hebben eigenlijk allebei al jaren onze vaste eigen clientele.”

Van Velzen biedt een breed assortiment van fietsen uit de top 20 van bekende merken en werkt samen met Bike Totaal. Het bedrijf bestaat al 95 jaar onder deze naam en Jos is dan ook niet van zins deze te veranderen. In 2023 wordt dan ook het 100-jarig bestaan van “Van Velzen” gevierd.

Op de vraag of er tegenwoordig meer e-bikes dan gewone fietsen verkocht worden antwoordt hij bevestigend. “De verhouding ligt momenteel op 60-40 in het voordeel van de e-bikes. Onze transportfietsen met motor zijn ook zeer populair onder onze nieuwste doelgroep, de middelbare scholieren”.

Op zoek naar een praktisch kado? Traaij 16!

Onze sponsor Van Velzen Fietsen is ook fietstassen specialist. Op Traaij 16 vind je fietstassen in vele maten. Zoek je een praktische of stijlvolle fietstassen? Er zijn ook stuur- en zadel fietstassen, pakaf- en dubbele fietstassen. Uitermate praktisch ingedeeld en vaak met handige extra vakken. Voor elke fiets zijn er bij Van Velzen Fietsen ideale én bijpassende fietstassen te vinden. Kijk hier zelf of ga naar Traaij 16 in Driebergen. 

MBM Sports op Centre Court

Wij zijn heel blij met onze sponsoren. Matthijs van Dalen van MBM Sports is direct na het ondertekenen van een sponsorovereenkomst aan de slag gegaan en heeft de deelnemers van Mixed Night (afg. november) opgewarmd om te zorgen dat ze zonder blessures van tennis genieten. Intussen kun je MBM Sports bij Manger Cats niet missen! Centre Court wordt opgesmukt door de banner met informatie over wat MBM Sports biedt: bootcamp, yoga, (kick)boksen, personal training, small group training, topsport, coaching en zelfs voedingsadvies. De trainingen zijn toegankelijk voor jong en oud, in groepsverband of 1 op 1. Meer informatie over de trainingen, de trainers en een rooster vind je op de website van MBM Sports

Fysiotherapie Valkenkamp

Zonder de waardevolle bijdragen van onze sponsoren zouden het park en onze activiteiten er een stuk ongezelliger uitzien. Vandaar dat we dit voorjaar een aantal van hen in het zonnetje zetten en onder de aandacht van de leden brengen. Fysiotherapie Valkenkamp is onze nieuwe zilveren sponsor. Eigenaar van de praktijk Marijke van der Scheer (op de foto hieronder links) is zelf fanatiek competitiespeler bij Griffensteyn. Zij heeft twee collega's: Onno van Heelsbergen en Emilie Gijsman. Emilie is sinds kort lid van Manger Cats, maar heeft in haar jeugd veel getennist.

Fysiotherapie Valkenkamp zal regelmatig in het clubhuis aanwezig zijn voor advies m.b.t. blessurepreventie en- behandeling. Doordat de medewerkers zelf ook tennissen, hebben ze veel inzicht in de meest voortkomende tennisblessures. Ze werken in de praktijk o.a. met dry needling en medical taping en kunnen goed advies geven over het al dan niet dragen van braces. Natuurlijk zullen zij, zo nodig, ook tennisgerichte oefeningen aanbevelen. 

Naast fysiotherapie biedt de praktijk fysio-fitness aan. Onder begeleiding van een van de fysiotherapeuten werken deelnemers een eigen fitnessprogramma af. Momenteel worden deze trainingen op de donderdagavond en de vrijdagmorgen aangeboden. Deze vorm van fitness is laagdrempelig en (doordat je in een min of meer vaste groep traint) makkelijker op te brengen dan een individueel traject op een sportschool. 

Leden van Manger Cats kunnen binnen 24 uur bij Fysiotherapie Valkenkamp terecht voor advies en behandeling. Voor meer informatie kijk op www.fysiovalkenkamp.nl of mail naar info@fysiovalkenkamp.nl.

Van der Sluijs Auto’s

Zonder de waardevolle bijdragen van onze sponsors zouden het park en onze activiteiten er een stuk ongezelliger uitzien. Vandaar dat we een aantal van hen in het zonnetje willen zetten en onder de aandacht van de leden brengen; hopelijk zien jullie hierin een aanmoediging  om lokaal te shoppen. Ons eerste bezoek was bij Jaco Knoop, eigenaar van Van der Sluijs Auto's aan de Traaij 170. Hij is degene die onder andere de cabrio-rit ter beschikking stelt als hoofdprijs van het Stratentoernooi.  Van der Sluijs Auto's is een toonaangevend bedrijf in de regio: ze hebben veel kennis in huis en hun personeel en materiaal voldoen aan de laatste eisen, ook waar het elektrische en hybride auto's betreft. Het bedrijf heeft een erkend duurzaam certificaat. Van der Sluijs Auto’s is een algemeen autobedrijf en lid van de Bosch car service formule. Ze verkopen gebruikte auto's van alle merken en doen ook onderhoud en reparatieservice voor grote leasebedrijven. De auto's worden in heel Europa ingekocht en worden met zorg klaargemaakt voor de Nederlandse markt. Er gaat geen auto de deur uit waar het team van Van der Sluijs Auto’s niet achter staat. Kijk eens op www.auto-vandersluijs.nl of ga even langs (Traaij 170 in Driebergen). 

Het leukste restaurant op de Heuvelrug!

Trots op onze sponsor! In de verkiezing van het Leukste Restaurant won Restaurant Brocante de Gold Award! Brocante is onderscheiden als het Leukste Restaurant van de Utrechtse Heuvelrug. Op 5 maart zijn de winnaars tijdens Vakbeurs Bakkersvak gehuldigd door niemand minder dan Katja Schuurman. Tijdens de Award Show werden de winnaars ook nog getrakteerd op een performance van Maan en de avond werd feestelijk afgesloten met een afterparty met de DJ's van QMusic The Party. Gefeliciteerd, Yvonne en Marc!

Van der Sluijs Auto's

Zij doen alles voor jouw auto. En al vele jaren zijn ze sponsor van Manger Cats. Dank! 

Kijk voor meer informatie op www.auto-vandersluijs.nl of bel. 0343-512260. 

Kinderkookcursussen bij LEKKER

Heb jij thuis ook een jonge kookgek? Welkom bij Lekker voor een 4-weekse kinderkookcursus! We koken 2 uur per week een 4-gangen diner en dit gaat Lekker mee naar huis. Elke week koken we een ander thema. Prijs is € 75 (voor 4x incl. diner voor thuis). Mogelijkheden voor nieuwe deelnemers na de voorjaarsvakantie op de vrijdagmiddag. Vanaf 6 personen kan de cursus doorgaan. Adviesleeftijd: 8+jaar. Aanmelden via info@lekkerdriebergen.nl

Relatie-geschenk van Sauter Wijnen

Denk je aan het versturen van relatiegeschenken? Onze sponsor Sauter Wijnen uit Zeist biedt interessante customized oplossingen voor bezorging binnen het hele land. 

Nieuwe sponsor: MBM Sports

Wij zijn heel blij met onze sponsoren. Een aantal bedrijven zijn al vele jaren betrokken bij Manger Cats. Elk jaar  verwelkomen we met veel plezier weer een paar nieuwe sponsoren. Tijdens Sauter Mixed Night op 11 november heeft Matthijs van Dalen van MBM Sports een sponsorovereenkomst getekend. Matthijs is direct aan de slag gegaan en heeft de deelnemers van Mixed Night opgewarmd om te zorgen dat ze zonder blessures van tennis genieten. 

Bij MBM Sports kun je terecht voor Personal Training, Kickboksen, Bootcamp en Small Group Training. De trainingen zijn toegankelijk voor jong en oud, in groepsverband of 1 op 1. Meer informatie over de trainingen, de trainers en een rooster vind je op de website van MBM Sports

Sportblessures verminderen en voorkomen?

Onze sponsor Gert van den Berg is gediplomeerd sportpodoloog en kan je helpen bij het voorkomen en verminderen van sportblessures. Op de eerste etage van de winkel aan Traay 44A is een nieuwe afdeling SPORTPODOLOGIE ingericht.  Van den Berg beschikt over de nodige apparatuur, bijvoorbeeld een RS drukmat, waarbij de voetafdruk exact te meten is. Een optimale voet/enkel analyse kan op een loopbaan met een videocamera uitgevoerd worden. Ga naar Van den Berg sportpodologie aan Traay 44a in Driebergen. Of bel: 0343-513733. Mailen kan ook: sportpodologie@vandenbergsport.nl

Vijf Open Wijnen bij Sauter

Bij onze sponsor Sauter Wijnen kun je iedere zaterdag genieten van '5 Open Wijnen'. Aan Het Rond 5D in Zeist staan elke zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur vijf open wijnen op de proeftafel. Soms met een bepaald thema, dan weer een selectie met absolute 'evergreens' uit het assortiment. Uiteraard is er ook ruimte voor nieuwe vondsten en huiswijnen. De wijnen zijn altijd afgestemd op het seizoen en op het aanbod uit de meest recente editie van de Wijnkroniek. Ga eens even langs Sauter Wijnen voor '5 Open Wijnen'. Het proeven is kosteloos en inschrijven is niet nodig. Meer evenementen van Sauter vind je op http://www.sauterwijnen.nl/vestiging_zeist/. 

Speciale korting voor leden bij Van Velzen fietsen

Lid van Manger Cats? Bij Van Velzen fietsen krijg je, op vertoon van je KNLTB ledenpas, 10% bonkorting op je aankoop. Fietsen, accessoires, onderdelen én reparaties. 

Landgoederenboek bij Jacques Baas

Bij onze sponsor Jacques Baas is het nieuwe boek van Annet Werkhoven 'Aan de Stichtse Lustwarande' te koop. In haar boek beschrijft de Driebergse historica 25 bekende en minder bekende landgoederen van de Stichtse Lustwarande. 

Ga je skiën? Eerst even langs Van den Berg!

We hebben het jullie al verteld dat onze sponsor Van den Berg een nieuwe afdeling SPORTPODOLOGIE heeft. Op de eerste etage van de winkel aan Traay 44A is alles mooi met de nodige apparatuur ingericht. Van den Berg beschikt bijvoorbeeld over een RS drukmat, waarbij de voetafdruk exact te meten is. Een optimale voet/enkel analyse kan op een loopbaan met een videocamera uitgevoerd worden. En ga je skiën? Ook de skiafdeling is bij Van den Berg met een 3D scanner uitgebreid. Deze scanner meet nauwkeurig de hele omvang van de voet. Op die manier kan de machine aangeven welke skischoen het meest geschikt is voor de gemeten voet. Hierdoor worde je optimaal over je sport- of skischoenen geadviseerd. 

Rabobank verlengt sponsorcontract 

Rabobank Rijn en Heuvelrug heeft het sponsorcontract met de Driebergse tennisvereniging Manger Cats met 3 jaar verlengd. Monique de Jonge, voorzitter Manger Cats: "We zijn blij met de continuïteit van de steun die we van Rabobank krijgen. Hiermee kunnen wij de vele activiteiten die de club organiseert blijven doen, zoals de Rabo Tennis Kidsweek. Een hele week vol tennisactiviteiten voor ál onze jeugdleden. Manger Cats is voor een belangrijk deel afhankelijk van sponsoring. Onze leden zijn zich daar bewust van en hebben oprechte waardering voor onze sponsors". Wilfred Smit, directeur Particulieren bij Rabobank: "Als Rabobank zijn we betrokken bij het lokale verenigingsleven. D.m.v. de Rabo Clubkas Campagne, maar ook door sponsoring. Hierbij gaat het om een intensieve samenwerking met een sterke, integere organisatie. Manger Cats is zo’n organisatie: een actieve vereniging, met een sterk familiekarakter en met enthousiaste, actieve leden. Zij vertegenwoordigen waarden die passen bij de Rabobank. Zo’n club willen we graag ondersteunen".

Kookworkshop of kok aan huis? 

Een kookworkshop of kok aan huis? Voor al uw (feestelijke) gelegenheden bij u thuis of op locatie kunt u bij Lekker. terecht. Afgestemd op uw wensen en budget verzorgt Lekker. graag een diner aan huis, koude en warme buffetten, (streek)lunches, hapjesplateaus of picknickmanden. Ook voor een gourmetschotel of barbecue met scharrelvlees uit de streek (Rijnrund) staat Lekker. voor u klaar. Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden in de winkel of bekijk het catering foodbook

Jeugdspelers in clubtenue van sponsor Bouwbedrijf Van de Vliert

In 2016 had Manger Cats een record aantal competitie teams. Maar liefts 30 seniorenteams (=172 senioren) en 15 jeugdteams (=100 junioren) deden mee. Een record! Voor het eerst zijn de jeugdteams in een prachtig blauw clubtenue gestoken, aangeboden door bouwbedrijf van de Vliert uit Ederveen, het bedrijf dat vier jaar geleden ook het nieuwe clubhuis heeft gebouwd en sindsdien een trouwe sponsor is. Wie immers de jeugd steunt, bouwt aan de toekomst!

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar pr@mangercats.nl. Of schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt. 

Jaarkalender 2018 (overzicht van alle activiteiten)