Manger Cats is een bruisende club met ruim 600 enthousiaste leden (= ca. 200 gezinnen!) die elkaar met grote regelmaat op het park treffen voor sport en ontspanning. Dit gegeven biedt sponsoren vele kansen om zich positief te profileren binnen deze interessante doelgroep.

Wij bieden onze sponsoren de mogelijkheid om op verschillende manieren de club te steunen. Afspraken leggen wij  vast in een (meestal) meerjarige overeenkomst, waarin staat dat de sponsor een heldere en stimulerende tegenprestatie ontvangt in ruil voor een financiële vergoeding.

Wij zijn trots op onze sponsoren, die vaak al meerdere jaren betrokken zijn bij de club. Samen met hen zijn wij enthousiast over de kansen die het nieuwe park en clubhuis bieden om op nieuwe manieren tot een wederzijdse interessante sponsorafspraak te komen.

"Al jaren sponsoren wij Manger Cats met veel plezier en voldoening. De verkoop van tennisartikelen is van groot belang voor onze Sport2000 winkel. De samenwerking met de club verloopt naar volle tevredenheid."

Gert / Marita van den Berg
Sport 2000 Van den Berg

 

Dit zijn onze fantastische sponsoren:

Bouwbedrijf Van de Vliert, Brocante, Coffee at Work, Fysiotherapie ValkenkampGrafisch Dienstencentrum Drukkerij & Kopieerservice, Heuvelrug Notarissen,  Jacques Baas, Lavendel, Lekker Driebergen, MBM SportsNavaraOliemans - Accountants en Belastingadviseurs, Ondernemerschap Academy, De Pauw - Skin, Beauty & WellnessRabobank, Sauter Wijnen, Showprint, Stip huisstijl en webdesign, Tennis Driebergen, Van Asperen Brood & Banket, Van der Sluijs Auto’s, Van den Berg Sport2000, Van Velzen Fietsen, Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs

 

 
 
 
Van den Berg Sport 2000
 
 
 
Van Velzen Fietsen
Stip Grafische vormgeving huisstijl en webdesign
 
 
 
 
 
 
Lavendel Driebergen
van de Vliert
 
 
 
Classic Car  Lodge
 
   
Van Asperen
Lekker Driebergen
 
 
 
 Grafisch Dienstencentrum
 
 
 
 
 
 
     

 

 
 
 
 
 
 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.