Vrijwilligers Manger Cats in het zonnetje. Deze keer Barbara Dekhuijzen.

21 augustus 2022

SAMEN ZIJN WE MANGER CATS!

 

Om de 2 weken komt een vrijwilliger van Manger Cats aan het woord met een foto. We willen de vrijwilligers in het zonnetje zetten en zien hoe belangrijk zij zijn voor de vereniging. Ook interesse om een bijdrage te leveren? Klik hier voor huidige vacatures. Deze keer Barbara Dekhuijzen

 

Naam:  Barbara Dekhuijzen

Lid van Manger Cats sinds: 2006

Vrijwilliger sinds:  Ik weet het niet meer precies, maar denk dat ik dit al 5 jaar doe.

Vrijwilligersfunctie:  Coördinator schoonmaak clubhuis

Wat doe je precies als vrijwilliger?: Ik maak een planning van de diverse schoonmaakwerkzaamheden en rooster daar de vrijwilligers op in. Ik zorg ervoor dat alle materialen besteld worden en onderhoud daarvoor contact met Tiny. Ook ben ik het aanspreekpunt voor onze Mohamed. Mohamed is onze vaste kracht. Hij maakt al vele jaren een aantal dagen per week de vloeren en het sanitair schoon. De samenwerking met hem verloopt goed. We kunnen altijd op hem rekenen.       

Waarom ben je vrijwilliger geworden? Mijn voorganger, een vriendin stopte ermee en vroeg of ik het over wilde nemen. De meeste mensen vinden dit geen leuke klus.  

Hoeveel tijd besteed je eraan? Dat is moeilijk te zeggen, maar alles bij elkaar misschien toch wel een dag per seizoen.    

Kan Manger Cats ook zonder vrijwilligers? Naast Mohammed hebben de vrijwilligers een belangrijke rol bij het schoonhouden van het clubhuis. We kunnen niet zonder hun inzet!    

Heb je je vrijwilligersfunctie afgestemd op je beroep? Ha,ha Toevallig heb ik een HBO diploma Facilitymanagement, maar ik ben werkzaam als loopbaanadviseur.    

Wat brengt jou je vrijwilligerswerk? Ik doe dit omdat ik het belangrijk vind om een bijdrage te leveren aan de club. De club maken we samen! 

 

Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan de tennisvereniging, klik dan op bovenstaande link. Bij invulling van de vacatures zien we ook steeds vaker duo-banen ontstaan, waar 2 leden samen de verantwoordelijkheid oppakken. Mooi voorbeeld is Rixta en Leonie die recent de portefeuille Barzaken beheren!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737