Vrijwilligers Manger Cats in het zonnetje. Deze 14 dagen Rob van Hengel

04 juli 2022

SAMEN ZIJN WE MANGER CATS!

Om de 2 weken komt een vrijwilliger van Manger Cats aan het woord met een foto. We willen de vrijwilligers in het zonnetje zetten en zien hoe belangrijk zij zijn voor de vereniging. Ook interesse om een bijdrage te leveren? Klik hier voor huidige vacatures. Deze keer Rob van Hengel

 

Naam: Rob van Hengel

 

Lid van Manger Cats sinds: 1990

Vrijwilliger sinds:  2013

Vrijwilligersfunctie:  Coördinator Parkbeheer (sinds 2018)

Wat doe je precies als vrijwilliger? Na eerst meegedaan te hebben aan “Sproeikoppen”, georganiseerd door Mark Luinenburg, overgaand in op orde houden van wat op het gravel te vinden is, georganiseerd door Ad de Jong, coördineer ik dit laatste na vertrek van Ad. Werkzaamheden doe ik met 7 anderen en bestaan uit het opruimen van hetgeen van de bomen komt, beregening van de banen en informeren leden hoe zij een bijdrage moeten leveren aan het optimaal houden van het gravel.       

Waarom ben je vrijwilliger geworden? Ben daarvoor gevraagd. Ik wil iets betekenen voor de vereniging.

Hoeveel tijd besteed je eraan? Vrij veel, omdat ik het leuk vind om te doen.

Kan Manger Cats ook zonder vrijwilligers? Nee, zoals geen enkele vereniging. Samen zijn we sterk.

Heb je je vrijwilligersfunctie afgestemd op je beroep? Nee, ben gestopt met werken voor de centen nu bijna 10 jaar geleden.    

Wat brengt jou je vrijwilligerswerk? Ik heb er plezier in te zien dat ons park, en dan met name alles wat op het gravel te vinden is, er verzorgd uitziet!

 

Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan de tennisvereniging, klik dan op bovenstaande link. Bij invulling van de vacatures zien we ook steeds vaker duo-banen ontstaan, waar 2 leden samen de verantwoordelijkheid oppakken. Mooi voorbeeld is Rixta en Leonie die recent de portefeuille Barzaken beheren!

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737