Vrijwilliger van het jaar: Esther Kolb! Nu met foto!

23 december 2022


Op 20 november was de vrijwilligersborrel in het clubhuis. Een gezellige gelegenheid om samen terug te blikken op een zo goed als normaal (en daarom heel speciaal) tennisseizoen! Voor het eerst in jaren geen echte last van corona, en daardoor was het een heerlijk druk seizoen vol mooie evenementen. 

Na lang wikken en wegen koos het bestuur ervoor om de vrijwilliger van het jaar prijs, sinds vorig jaar de "Corry van Erp Trofee" uit te reiken aan Esther Kolb. Esther is de drijvende kracht achter een prachtige groep mensen die sinds jaar en dag de Vierhout van Wonderen Clubkampioenschappen organiseert. Voor zover wij konden achterhalen in ieder geval sinds 2014! 

De clubkampioenschappen vinden plaats in de laatste week augustus, net als iedereen weer opstart na de vakantie. Een prachtig toernooi met zeer veel deelnemers wat daardoor ook een van de sociale hoogtepunten van het jaar is. Meedoen is belangrijker dan winnen en daarom wordt er ook veel geinvesteerd in gezellige avonden. En dit jaar was extra bijzonder met de boekpresentatie van Edwin Murre en Erik Smithuis. 

Dankjewel Esther, en gefeliciteerd! Super hoe jij je inzet voor de club! En speciaal op jouw verzoek ook even de namen van de overige leden van het kernteam, want volgens jou verdienen jullie deze prijs eigenlijk samen: Maurice Albrecht, Angelique van den Bouwhuijsen, en Willem Jan Hoogerdijk. 

 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737