Vrijwilliger vacatures bij Manger Cats!

10 juni 2020


Manger Cats zou niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Zij die zich hiervoor inzetten geven aan dat het leuk werk is, voldoening geeft en vooral ook gezellig is om het samen met anderen te doen. Hieronder een overzicht van openstaande vacatures.

 

Coördinator barzaken

In de afgelopen periode is er nogal wat veranderd. Nieuwe leverancier, een “Heuvelrug Plasticvrij” certificaat (zoveel mogelijk weg met PET flessen), aangepaste kaart nav de wens om een gezonder assortiment aan te bieden, self-service bar in de zomermaanden, etc etc. Nu dat we in iets rustig vaarwater terechtkomen zoeken we een “strakke manager” die het operationele stuk kan aansturen (met name inkoop en bardiensten). Digitale vaardigheden nuttig. Interesse of vragen hierover: bel of mail voorzitter Bas.

Coordinator communicatie

Ook hier zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. We zijn afgestapt van de Kattebelletjes (e-mail), de ClubApp in geintroduceerd, en een nieuwe website is in gebruik genomen. Het idee is dat communicatie vaker en in kleinere porties wordt gebracht, en niet meer vanuit een hele strakke regie. Wel is er iemand nodig die een aantal spelregels of richtlijnen definieerd en bewaakt en een kleine groep stimuleert en helpt om zelf te zorgen voor communicatie. Een beetje digitale vaardigheid is vereist. Interesse of vragen hierover: bel of mail secretaris Erik.

Coördinator Jeugd competitie (groen)

  • Aanschrijven van ouders Groen spelers wie mee willen doen aan de competitie
  • Indeling van de Groen teams maken in overleg met andere coördinatoren (Rood/ Oranje/Geel) en tennisleraren
  • Indeling op KNLTB website regelen
  • Aanspreekpunt voor team captains
  • Tijdsbesteding: paar 2-3 uur najaar (november/december) en 2 uur voorjaar en 2-3 uur voor zomervakantie
  • Interesse? Bel of mail Technische Commissie,  Johan Reurink  

Lid Jeugdcommissie

Wij zoeken 3 a 4 enthousiastelingen die invulling willen geven aan het jeugdbeleid. Deze nieuwe jeugdcommissie speelt een coördinerende rol tussen alle jeugd activiteiten, wat moet zorgen voor een sterkere binding van Manger Cats jeugd met de club. Interesse? Bel of mail Johan Reurink

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen