Vierhout van Wonderen Clubkampioenschappen 2020: schrijf je in!

12 juli 2020


Hey... still alive? ... yeah ... you there!          

Op zaterdag 29 augustus 2020 beginnen de Vierhout van Wonderen clubkampioenschappen, de eigenlijke start van het tennisjaar en gelijk het sportieve hoogtepunt van 2020!   

Heb je er ook weer zo’n in? Kom je ook onder jouw steen vandaan? Doe mee en schrijf je op tijd in voor je vakantie, want: Vol = vol!  

Deelname is open voor alle leden 16+, er wordt gespeeld in 4 categorieën: A (speelsterkte t/m 6), B (speelsterkte 7), en C (speelsterkte 8 en 9). We spelen zoveel mogelijk in poules met gelijkwaardige tegenstanders.  Ook is er is weer een heren TOP-klasse, die het tegen elkaar gaan opnemen in de Laver cup!  

Kom kijken naar de eerste van de wedstrijden van deze Toppers bij de openingsborrel op zaterdag 29 augustus vanaf 14:30 uur.   

Inschrijven kan via www.toernooi.nl tot en met zondag 23 augustus 2020 (zoek op ‘Manger Cats Vierhout van Wonderen Clubkampioenschappen 2020’)  

Doe mee om de opgebouwde energie tijdens de achterliggende social distancing periode kwijt te raken!  

Met hartelijke groet,   

Esther Kolb & Willem Jan Hoogerdijk & Maurice Albrecht & Angelique van den Bouwhuijsen  

NB. We plannen de clubkampioenschappen weer zoals we ieder jaar doen. Wel houden we de Corona ontwikkelingen in de gaten en zullen mogelijk tzt nog aanpassingen moeten doen. Wij houden jullie op de hoogte.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen