Terug naar het nieuwe normaal op Manger Cats

09 mei 2020


Lieve leden van Manger Cats,

We gaan weer een nieuwe fase in, waarin tennis ook weer mogelijk wordt voor volwassenen. Wat een fijne ontwikkeling, wat hebben we er lang op moeten wachten! Maar, zoals door Mark Rutte aangegeven, het is een gefaseerde aanpak waarin niet meteen alles mag.

Hoofdpunten

Voor de jeugd t/m 18 blijven de regels hetzelfde (vooral: zonder toezicht mag er niet gespeeld worden) maar passen wij de openingstijden aan: maandag tot vrijdag 14-18 uur en weekend 12-18uur. Deze aanpassing is nodig in de hoop dat we voor deze periodes wel voldoende leden vinden om Corona Control Diensten (CCD) te draaien. Door de week is de dienst 2uur (14-16 en 16-18uur) en in het weekend 3uur (12-15 en 15-18uur).

De jeugd heeft de hulp van volwassenen nodig! Zonder toezicht geen tennis! Schrijf je daarom vandaag nog in voor een Corona Control Dienst voor de periode 11 mei t/m 7 juni. In die periode zijn nu nog erg veel niet gevulde diensten.

Voor volwassenen is het mogelijk om vanaf maandag 11 mei te singelen (dubbel nog niet toegestaan) en worden de lessen weer opgestart (hierover wordt je door TennisDriebergen geinformeerd). Vrij spelen is alleen mogeljk door vooraf een baan digitaal af te hangen (alle boekingen 60min). Voor de lessen worden er wel 4 personen per baan toegestaan. Het park is 7 dagen per week open tussen 9-23uur. Zonder reservering of tennisles ben je niet welkom op het park. Voorlopig is singelen de nieuwe norm, dus misschien leuk om je aan te melden voor de Clubladder, deze begint op 18 mei (aanmeldingen of wijzigingen nu nog mogelijk). Het clubhuis is dicht, voorlopig is de mindset “tennis only”, de gezelligheid halen we later in!

Hoe werkt dit dan?

  • Zorg dat je de regels van de KNLTB tot je neemt en volg deze op
  • Download de ClubApp en leer hoe je digitaal kan afhangen (afhangbord is buiten gebruik)
    • Relevant voor afhangen: weet dat automatisch sproeien aangaat om 12.00 / 14.30 / 17.30
    • Start op baan 1/2, duurt ongeveer 6min/baan, eindigt op baan 7 na ongeveer 30min
    • Voorafgaand snel vegen, tijdens sproeien van de baan af, nadien 5min wachten
  • Volg het nieuws via de ClubApp en/of de website: dit is hét communicatiekanaal

Hartelijk dank voor jullie medewerking. Bovenstaande geldt voorlopig tot begin juni, waarna we hopen op verdere versoepelingen van de regels. Ook voor ons als bestuur nog een beetje puzzelen met afhangtijden, interpretatie van regels. dus mocht je vragen hebben hierover, kijk op de site bij FAQ of mail je vraag naar [email protected] Briljante ideeen en tips ook welkom!

Bestuur Manger Cats  

Relevante links

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen