Resultaten Manger Cats EnquĂȘte 2020

31 oktober 2020


Lieve leden, 

Veel dank aan de 132 leden die de moeite hebben genomen om ons te voorzien van feedback! 

Dank ook aan de 8 leden die hebben aangegeven open te staan voor een vrijwilligersrol! Heel fijn, binnenkort word je benaderd! 

Hieronder de belangrijkste bevindingen:

  1. 85% van huidige leden blijft "zeker weten" nog jaren lid!
  2. Park en clubhuis worden zeer gewaardeerd (al kan het clubhuis wat gezelliger), 70% is blij met LED (wel: "sommige banen nogal fel licht"), maar banen is een zorgpunt met bijna 50% niet eens dat we goede kwaliteit banen hebben (opmerkingen met name over drainage, mogelijk beinvloed door tijdstip enquete) 
  3. Waardering voor barzaken is hoog, een enkeling ziet de bardiensten niet zitten of wil een breder assortiment
  4. Bijna 95% van leden voelt zich goed geinformeerd door de club, en >80% is een actieve gebruiker van de ClubApp
  5. Meer dan 80% is heel blij met TennisDriebergen, tevreden met organisatie competitie en organisatie evenementen, en zorgpunt blijft aantal leden in de categorie 12-19 (en het aanbod wat we voor hen kunnen organiseren)
  6. Goede informatievoorziening in de Corona tijd (helaas nog niet voorbij), breed support voor plasticvrij en gezonde bar initiatieven, tevredenheid met eerlijke verdeling banen op piektijden en de support die we het 1e team bieden
  7. Blij worden we van Manger Cats als we denken aan: gezelligheid, ongedwongen sfeer, gravel banen, ligging en natuur rondom het park, toegankelijkheid voor nieuwe leden, de trainers, de derde helft, en veel meer! 
  8. Meer dan de helft van leden scoorde een 9 of 10 op de NPS vraag ("zou je ons aanbevelen"), gemiddeld kwamen we uit op een 8,6. Daar zijn we natuurlijk erg trots op!
  9. De route naar +1 (dus naar 9,6) is volgens leden: baankwaliteit (met name betere drainage), gezelliger clubhuis, en meer faciliteiten voor kinderen

Gebruik voor een totaal overzicht van de resultaten deze link. De detail feedback (opmerkingen) wordt anoniem gedeeld met de verschillende commissies. 

Als laatste: wil je reageren op bovenstaande, dat kan door een opmerking achter te laten onder het bericht! 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur Manger Cats

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen