Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert Rabobank Rijn en Heuvelrug de Rabobank Clubkas Campagne. In deze campagne kunnen verenigingen donatie vanuit het coöperatief dividend van Rabobank verkrijgen.

Rabobank verdeelt € 150.000,-

In 2018 verdeelt Rabobank Rijn en Heuvelrug weer € 150.000 binnen het lokale verenigingsleven. Dit bedrag wordt verdeeld onder alle clubs die meedoen aan de Campagne. Hoe meer stemmen Manger Cats krijgt, des te hoger onze donatie wordt.

Wie mag stemmen?

Alle 20.000 leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug mogen stemmen en bepalen daardoor hoe het bedrag over de deelnemende clubs wordt verdeeld. Alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen stemmen. Ben je lid? Dan ontvang je per e-mail een unieke stemcode, waarmee je via een stemsite op de deelnemende verenigingen, die je een warm hart toe draagt, kunt stemmen.

Ben je wel Rabo klant, maar nog geen lid?

Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Je kunt controleren of je al lid bent via Rabo Internetbankieren: bij ‘uw gegevens’ staat onder ‘persoonlijke gegevens’ of je lid bent van de Rabobank of niet. Nog geen lid? Vraag hier het lidmaatschap aan. Je zult dan volgend jaar wel kunnen stemmen. 

Stemmen

Elk Rabo lid mag 5 stemmen uitbrengen, max. 2 stemmen per vereniging. Iedere stem is dus geld waard! In 2016 kregen we dankzij de 85 stemmen maar liefst €1.212 van de Rabobank. Van de 137 deelnemende verenigingen heeft Manger Cats de 19e plaatst bereikt - slechts 18 clubs kregen meer stemmen. 

Breed draagvlak!

Het is ons gelukt om een breed draagvlak te creëren voor de Rabo Clubkas Campagne!

€775 voor Manger Cats in 2017

Op dinsdag 14 november werd tijdens de Finaleavond in Houten de uitslag bekendgemaakt van de Rabo Clubkas Campagne. Door de uitbreiding van onze regio (met Rijn) is het aantal deelnemende verenigingen aanzienlijk gestegen. Een recordaantal van 3.599 leden heeft in totaal 17.995 stemmen uitgebracht op de 206 clubs die meededen. Eén stem was daarmee € 8,34 waard. 

Voor Manger Cats lag er, dankzij 93 stemmen, een cheque voor € 775,22 klaar. Manger Cats bedankt haar leden en de Rabobank voor deze financiële opsteker. Wil jij volgend jaar ook mee stemmen en bankier je bij de Rabobank, maar je bent nog geen lid? Vraag hier het lidmaatschap aan. Je zult dan volgend jaar ook kunnen stemmen. Nog even nagenieten? Zie hieronder onze grappige filmpjes en leuke berichtjes over deze campagne. 

€2212,12 voor Manger Cats in 2016

Dankzij de 85 stemmen van de Rabobank leden hebben we in 2016 €1212,12 in de Rabobank Clubkas Campagne gekregen. Hartelijk dank voor alle stemmen! Ook heeft Manger Cats de Originaliteitsprijs voor de clubkas campagne gewonnen. Rabobank heeft haar grote waardering voor onze campagne uitgesproken. "De opvallende campagnes van Manger Cats en Drumfanfare waren niet te missen", aldus Rabobank Actueel. Applaus voor alle leden, die zo ontzettend enthousiast mee hebben gedaan: Sam, Jalle, Ania, Floor, Hanna, Nico, Juliette, Monique, Michael, competitie- en DDR dames. En aan onze dichter Ruud en voice-over Florentien. Zie hieronder filmpjes en berichtjes van onze campagne.

Zie onze Rabo Clubkas Campagne: 

Een kleine moeite, een grote gunst

De Rabobank sponsort, er ligt misschien wel geld op de tennisbaan... Jouw muisklik zorgt dat het op de rekening van de club komt te staan! Al eerder kochten we daarvan een houten bank op het terras en financierde de coöperatieve bank de AED, die er nog niet was. Mogen wij ook dit jaar jouw stem, een paar muisklikken van jouw hand? Je helpt Manger Cats, onze tennisclub, en versterkt de onderlinge band. Vraag je vrienden en familie het ook voor ons te doen. Een kleine moeite, een grote gunst, zo krijgt de club wat extra poen. Zie ons video-gedicht:

S-T-E-M!

Kijk onze kinderen! Ze hadden net alle wedstrijden verloren, en toch hielpen ze blij en vol enthousiasme dit filmpje te maken! Om je over te halen op onze vereniging te stemmen. Is het hen gelukt? 

Warm hart voor onze vereniging!

Wij dragen onze vereniging een warm hart toe. Jij toch ook? Stem op Manger Cats en help ons ajb met de campagne. Mobiliseer andere Manger Cats leden, jouw familie, vrienden en kennissen om tijdens de stemperiode in oktober/november hun stem op Manger Cats uit te brengen.

Met onze bank voor banken sparen

De veranda, de mooie zwarte bank en de defibrillator hebben we dankzij de Rabo Clubkas Campagne. Dit jaar willen we de opbrengst aan extra banken voor ons terras besteden. De banken worden zo opgesteld dat toeschouwers de wedstrijden op de tennisbanen goed kunnen bekijken. Geef je ons ajb jouw stem? 

Naar de toppers kijken

Manger Cats Toppers - daar kijken we graag naar. Jouw stem in de Rabobank Clubkas Campagne is geld waard en gaat naar extra banken om de wedstrijden nog beter te kunnen aanschouwen. Banken van de bank. Dank!

Nieuw logo voor Manger Cats

Omdat we aan de Rabobank Clubkas Campagne meedoen! Stem je ajb op ons?

Heb je clubhart voor Manger Cats?

Rabobank heeft een bedrag van € 150.000 vanuit het coöperatief dividend beschikbaar gesteld. Ruim honderd clubs doen mee, het is dus in ons belang om zoveel mogelijk stemmen te werven. Laat je clubhart zien en stemt ajb op Manger Cats.

Kom ook in actie!

Vorig jaar kreeg Manger Cats in de Rabo Clubkas Campagne een mooi bedrag. Daarom doen we weer mee, samen met veel lokale verenigingen. Onze leden flyeren in Driebergen én omstreken. Mogen we ook op jouw stem rekenen? 

Blij met onze mooie veranda? 

Deze veranda is (deels) betaald met het geld, dat we in de Rabo Clubkas Campagne hebben opgehaald. Rabobank stelt jaarlijks een flink bedrag vanuit de coöperatief dividend beschikbaar en we doen elk jaar weer mee aan deze Campagne. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Het is dus in ons belang om zoveel mogelijk stemmen te werven. Daar hebben we elk jaar weer een mooie bestemming voor. 

Laat je clubhart zien!

Draag je onze vereniging een warm hart toe? Stem op Manger Cats. En het zou fantastisch zijn als ook jouw familieleden, vrienden en kennissen hun stem aan Manger Cats geven. Wil je voor ons een goed woordje doen? Heel veel dank! Zoek de verschillen in de foto's hieronder! Kun je raden welke Manger Cats leden voor deze foto hebben geposeerd?

It's show time!

Bij Manger Cats kun je er niet omheen: het is Rabobank Clubkas Campagne tijd!

Stem ajb op Manger Cats

In ons clubhuis is het duidelijk: het is Rabo Clubkascampagne tijd! Stem ajb op Manger Cats. 

Raad eens...

Dit jaar is het vijfde keer dat we aan de Rabo ClubkasCampagne meedoen. Weet jij welke van deze voorwerpen met de bijdrage van Rabo zijn aangekocht ? Noem drie. AED, Afhangsysteem, bloemstuk, dekentjes, douchehaakjes, parkeerplaatsen, plantje, speelhuisje, tafelvoetbaltafel, tennisballen, veranda, papier, zwarte loungebank of zonnepanelen?

Strijk je clubhart en laat het zien!

'Hand over het hart strijken' krijgt met de Rabobank Clubkas Campagne een nieuwe betekenis. :)

De Campagne is niet te missen! 

Tijdens après-tennis van de Najaarscompetitie kun je de Rabobank Clubkas Campagne niet missen.

Vind onze verborgen boodschap

Zoek de verschillen. En vind onze verborgen boodschap op de achterkant van 'Dichterbij'... 

Popcorn erbij en filmpje kijken?

Er is veel keuze op ons YouTube kanaal. Ook Scary Movies...

Een persoonlijk beroep

Op onze leden hebben we een persoonlijk beroep gedaan. 

Manger Cats doet al vier jaar mee

Monique de Jonge, voorzitter van Manger Cats, vertelt in Rabobank ledenmagazine 'Dichterbij' wat wij de afgelopen jaren met de opbrengsten hebben gedaan en wat onze doelen voor dit jaar zijn.

Banken van de bank. Dank!

Jouw stem in de Rabobank Clubkas Campagne is geld waard en gaat naar extra banken om de wedstrijden nog beter te kunnen aanschouwen. Banken van de bank. Dank!

Koffietijd bij Manger Cats

En we hebben het natuurlijk over... Rabo Clubkas Campagne. 

Manger Cats in de startblokken

Tennisvereniging Manger Cats is klaar voor de Rabo Clubkas Campagne! Vriendelijke Zohal van de Rabobank Rijn en Heuvelrug heeft ons van alle nodige promotiematerialen voorzien.

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.