Nieuwe leden enquĂȘte, verruiming baropening, reserveren banen (en annuleren!), baankwaliteit, en traumahelicopters!

15 juni 2021


  • Het ledenaantal groeit sterk. We staan nu op 682 leden, ongeveer 70 meer dan op hetzelfde moment in 2020. Met deze grote groep instromers zijn we erg blij, maar dit is ook kwetsbaar in de zin dat uitstromers vooral uit deze zelfde groep komt. Vandaar dat we vandaag 174 nieuwe (sinds 1.7.2019) jeugd en volwassen leden hebben benaderd met verzoek om deze korte enquete in te vullen. Ben je minder dan 2 jaar lid, en mail niet gezien: van harte welkom om via de link feedback te geven!

 

  • Het lijkt erop dat de bar langer open mag vanaf eind volgende week (26e?). Dat zou betekenen dat de openingstijd ’s avonds van 22.00 naar 24.00 uur gaat, en bestaande bardiensten verlengd worden met 2uur. Voor degene die zich hebben ingeschreven voor de avond bardienst, houd daar s.v.p. rekening mee!

 

  • Met 682 leden is het soms een uitdaging om een baan te krijgen op de drukke momenten. Gelukkig wordt er echter ook steeds vaker op de rustigere tijden gespeeld. Het komt nog wel eens voor dat banen leeg liggen op drukke tijden terwijl deze wel gereserveerd zijn. Heb je een reservering, maar kan je niet komen? Geen probleem, maar annuleer je reservering dan, dat kan tot 120min voor starttijd van je baan.

 

  • Wij blijven ons inzetten om leden zo optimaal mogelijke tennisbanen te bieden. Hier wordt zeer hard aan gewerkt door Wijnberg en het team rond Rob van Hengel. Maar ook wij als leden spelen een belangrijke rol hierin. Heb je de filmpjes hierover gezien? Breed slepen van buiten naar binnen, het belang van veel sproeien, het parallel aan het net zetten van de bankjes. 

 

  • Om de aandacht naar dit bericht te trekken hebben we de helicopterfoto toegevoegd. Fotograaf Etienne Oldeman is lid van Manger Cats en was snel ter plekke om afgelopen dinsdag deze mooie foto te maken. Voor alle duidelijkheid: het had niets met tennisspelers of Manger Cats te maken, er was een incident op de Zonstraat. Hopelijk een eenmalige gebeurtenis.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen