Nieuwe avond 20-22uur bardienst! Wie wil bijdragen aan de gezelligheid?

17 mei 2021


Vanaf 5 juni gelden nieuwe regels. De clubhuis en het terras mag open tot 22uur. Voor Manger Cats betekent dit dat wij door de week open zullen zijn tot 22.00. Hiervoor is een extra bardienst aangemaakt van 20-22uur. Wie wil? 

---------------------------

(bericht 20 mei)

Lieve leden, 

Ons mooie gerestylde clubhuis is sinds gisteren open voor consumpties om buiten te benutten. De eerste bardiensten zijn dus alweer gedraaid! Over het inschrijven van bardiensten hebben jullie op maandag een mail gekregen. 

Velen van jullie hebben zich al ingeschreven: hartelijk dank hiervoor! Aan allen die dit nog niet gedaan hebben:

  1. Schrijf je s.v.p. in om te voorkomen dat leden voor een dichte deur staan. Immers, als niemand zich inschrijft blijft de bar in principe dicht! 
  2. Wil je de bardiensten afkopen? Dat kan, klik op bovenstaande link (of kijk in de mail van maandag) voor instructies
  3. Vervelend om te melden maar we doen het toch: geen bardienst gedraaid en ook niet afgekocht? Dan krijg je eind van het jaar een factuur van ons voor 65 euro

Voor nu worden leden gevraagd in te schrijven voor de periode tot de zomervakantie. Eind juni weten we meer over covid, kunnen we verder plannen, en zal het verzoek uitgaan tot inschrijven voor bardiensten vanaf de zomervakantie. 

Hartelijk dank!

de barcommissie

 

(bericht 17 mei)

Lieve leden,

Vandaag hebben we de bevestiging gekregen dat vanaf overmorgen woensdag 19 mei de bar weer open mag! Daar hebben we lang op moeten wachten ... en hopelijk is het een begin van wat een fijne mooie tenniszomer zal worden!

Nieuwe bar realiteit

Het zal een eerste stap zijn terug naar het oude normaal, maar helemaal normaal is het nog niet:

  • Bar alleen open voor degene met een tennisbaanreservering (of tennisles)
  • Met mondkapje op naar binnen om te bestellen (max 2 personen tegelijk)
  • Drankje opdrinken zittend aan een tafel met max 2 personen aan een tafel
  • Het assortiment zal beperkt blijven tot drank en voorverpakt etenswaar
  • De bar en het terras mogen maar tot 20.00 open zijn, daarna svp meteen naar huis

Het is de verwaching dat de gemeente opnieuw moeite zal steken in handhaving van de regels, vandaar ons verzoek aan jullie om de regels te kennen en na te leven, ter voorkoming van boetes voor Manger Cats.

Inschrijven bardiensten

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor bardiensten voor de periode 19 mei – 16 juli (start zomervakantie), zonder bezetting van de bar immers geen drankjes! Doe dit s.v.p. meteen, dan kunnen we ook snel van start (meer details klik hier):

  • Via de ClubApp: klik op “Club” (midden onderin scherm); dan “Diensten” (boven rechts); en kies vervolgens je bardienst
  • Via www.mangercats.nl: klik op “Mijn Club” (rechtsboven); dan “Diensten” (2e tabblad); en kies vervolgens je bardienst

Afkoop bardiensten

Voor degenen die vorig jaar de bardiensten hebben afgekocht en niet terug hebben laten betalen, is er 1 bardienst in 2021 afgekocht. Zij hoeven zich nu dus niet in te schrijven. Behoor je niet tot deze groep en wil je jouw twee bardiensten afkopen? Of wil je je 2e bardienst van 2021 ook afkopen? Maak hiervoor svp respectievelijk 65,00 euro (voor 2 bardiensten) of 32,50 euro (voor 1 bardienst) over op rekening NL67INGB0003167222 t.n.v. tennisvereniging Manger Cats o.v.v. afkoop bardiensten 2021. 

Nieuwe vrijwilligers gezocht!

Als laatste: de barcommissie is op zoek naar een enthousiast persoon met een dienstverlenende instelling die graag organiseert, coordineert, en de barexperience van Manger Cats leden naar nieuwe hoogtes wil tillen. Ook zoeken we versterking voor communicatie en sponsoring! Wie durft? Meld je aan bij een van de bestuursleden!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Manger Cats 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen