Mixed Night 3 november - Wat een Top Avond!

10 november 2023


Dat de Mixed Night deze keer doorging was een klein wonder. Immers er trok die week een storm door Nederland en de banen waren flink nat. Maar door noeste arbeid van Rob van de Hengel en ook Ellis, lagen de banen er in de avond bij als een gestreken laken, vrij van water en bladeren. Bedankt!

Op 6 banen werd er hard gestreden in een leuke mix van dames en heren in verschillende sterktes en leeftijden. En van leden die al tientallen jaren lid zijn, tot nieuwe leden die in 2023 lid zijn geworden. Ellis had net als in 2022 een uitdagend schema gemaakt met 6 poules van 8 deelnemers en zorgde er ook voor dat elke ronde van baan werd gewisseld. De regen besloot weg te blijven dus het werd een heerlijke tennis avond met voor iedereen minimaal 3 potjes van 30 minuten.

Het thema van de Mixed Night, gesponsord door ICM Opleidingen, stond in het teken van ‘Wimbledon chique’. Sommige leden dosten zich uit in klassiek wit, waaronder Saskia Redeke in een schitterende witte outfit. Voor elke deelnemer waren er ‘Wimbledon traditie getrouw’ aardbeien met slagroom en bubbels. En later op de avond overheerlijke hapjes onder bezielende leiding van Ria en Corry.

Het bestuur nam kort het woord om de aanwezige leden te updaten over nieuwe banen, en de winnaars werden gevierd met als prijs een keurig Wimbledon-look hoedje.

Ellis en Tim hebben ook dit jaar een gezellige en leuke avond neergezet met veel deelnemers en mooie potten tennis. Een puntje van aandacht bleek het regelen van de aanmeldingen en voor volgende editie is het verzoek dan ook:  zegt het voort en schrijf komend jaar snel in om ook in 2024 weer een top Mixed Night avond met veel leden te kunnen verzorgen.

Tim en Ellis: ontzettend bedankt voor de organisatie!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Adres

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737