Manger Cats Clubladder Resultaten 2020

30 september 2020


Wil je als Manger Cats lid meedoen met onze ladder? Meld je dan aan via www.clubladder.nl/mangercats

Beste spelers,
De resultaten van de laatste ronde 'Zomer 2020' van de TV Manger Cats enkel tennisladder zijn verwerkt. Er zijn 342 wedstrijden gespeeld door 101 spelers, een gemiddelde van 7 wedstrijden per speler en een opkomst van 76%.
Wij bedanken alle deelnemers voor hun sportieve inzet, en feliciteren de volgende spelers met hun bijzondere prestaties:
Meeste wedstrijden (17): Rene Sirre Julius Roschlau
Top spelers
  • 1e plaats: Joran Sturkenboom
  • 2e plaats: Jolt Oostra
  • 3e plaats: Marien Vaandrager
Top spelers (dames)
  • 1e plaats: Rachel Yoxall
  • 2e plaats: Yvette Van Dok
  • 3e plaats: Anne Struijs
Snelle stijgers:
Yvette Leusink-Suijker Victor de Quant Stefan Kapitany Timo Bierhoff Yvonne Wiggers Patrick Crielaers Marielle van der Zanden John Vos Anton Havelaar
De volledige eindstand van de clubladder vind je hier.
De top 3 spelers zijn opgenomen in onze 'Hall of Fame'. Het volgend seizoen start volgend jaar april, tot dan!

 

 

Nieuwsbrief najaar 2020

We naderen het einde van zomerseizoen 2020. Een seizoen dat laat van start ging, maar eindigt met een record aantal wedstrijden en deelnemers. Vooral in de maanden juni en juli zijn er veel wedstrijden gespeeld door leden die enthousiast hun racket weer mochten oppakken. In deze nieuwsbrief lees je meer over de cijfers, over de KNLTB tennisladder, en over nieuwe functionaliteit van de clubladder.

2020 toch een geslaagd seizoen

In 2019 werden de meeste wedstrijden gespeeld in het begin van het seizoen (oranje staafdiagram). Deze zomer (groene staafdiagram) zijn de meeste wedstrijden in juli gespeeld (groene staafdiagram). In deze maand zijn er maar liefst 9171 enkel tenniswedstrijden gespeeld, een absoluut record.

Niet alleen het aantal gespeelde wedstrijden is deze zomer hoog, ook het opkomstpercentage lag hoger. Zo steeg het opkomstpercentage van 70% in juli 2019 (oranje lijn) naar 80% in juli 2020 (groene lijn).

De passieve tennisladder van KNLTB

Mede dankzij het succes van de clubladder van sportconnexions biedt de KNLTB sinds maart 2020 ook een ladder aan als onderdeel van de ClubApp Professioneel. De KNLTB ladder is echter een passieve ladder, waarbij leden elkaar moeten uitdagen. Als lid moet je dus zelf initiatief nemen, en bepalen wie je gaat vragen om met je te spelen. Een soortgelijke passieve tennisladder is ook al een aantal jaren beschikbaar bij AllUnited.

Het succes van de clubladder is juist te danken aan het slim en automatisch koppelen van leden om leuke wedstrijden te spelen. Elke 2 weken delen wij spelers in voor het spelen van een wedstrijd, op basis van beschikbaarheid en recente resultaten. Alleen op die manier breng je leden bij elkaar en versterk je de verbinding met de club. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Makkelijker afspreken met whatsapp

Het afgelopen seizoen was het eenvoudiger voor spelers om een afspraak te maken door integratie met whatsapp. We zien dit ook terug in de wedstrijdopkomst percentages. In de wedstrijd email en in de app vind je nu een whatsapp knop om in contact te komen met de andere speler. Spelers die geen gebruik maken van smartphones kunnen uiteraard nog steeds gebruik maken van email en bellen.

Stijg ik een beetje?

Wil je weten of je stijgt of daalt op de ladder? Met de nieuwe 'prestatie-grafiek' zie je het meteen. Je kunt zo ook snel een idee krijgen van de prestaties van je tegenstander. Je vindt de prestatie-grafiek onder de speler profiel en 'wedstrijden'.

Spelen met kinderen van je eigen leeftijd

Spelers op een tennis jeugdladder kunnen soms flink verschillen in leeftijd. Vooral als een jonge speler stijgt op de ladder, kan deze spelers tegenkomen van wel 7 jaar ouder. Omdat je wellicht liever speelt met iemand van je eigen leeftijd, hebben wij het wedstrijd algoritme aangepast. Wij geven nu voorrang aan een indeling waarbij het verschil van de leeftijd van de spelers kleiner is. Hierdoor zijn jeugdwedstrijden nog leuker.

Tot slot

Zomerseizoen 2020 is bijna voorbij, voor een aantal clubs starten we over een paar weken met het winterseizoen. Deze loopt tot eind maart 2021 met een pauze ronde kerst en nieuwjaar. We bedanken alle clubs en hun leden voor hun enthousiasme in de afgelopen maanden, en kijken uit naar nog veel meer leuke ladderwedstrijden in de komende jaren.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen