Laatste nieuwtjes van 2020?

29 november 2020


Wist jij dat?

  1. de gevonden voorwerpen dinsdag 1/12 naar de 1euro winkel gaan? En dat die voorraad sinds afgelopen zondag weer was gegroeid (kinderwinterjas maat116 merk WLD&RGH/dopodopo, een kinderlegging, en een  +schildpadbril!)
  2. Marjolein Kortbeek vrijwilligster van het jaar 2020 is geworden? Dankzij haar tomeloze inzet op ledenadministratie, barzaken, alsook sponspower heeft zij deze felbegeerde prijs gewonnen! Zie ook hier
  3. het park door vele vrijwilligers en onder leiding van Nico Geerts weer winterklaar is gemaakt? Veel dank daarvoor! 
  4. hierdoor banen 1-4 bespeelbaar blijven maar banen 5-7 dicht zijn tot het voorjaar?
  5. spelen na vorst niet mogelijk is? Kijk op de website voor de uitleg hierover en let op, als er bordjes hangen "niet spelen" dan mag er niet gespeeld worden!
  6. uit de enquete bleek dat 85% zeker weten nog jaren lid wil blijven? Mocht je tot de kleinere groep behoren die twijfelt, dan ontvangen we je opzegging graag voor 1 december. Klik hier voor instructie.
  7. je je KNLTB pasje nodig hebt om de achterdeur te openen en hiermee de LED lampen aan te doen? En graag ook weer uitdoen als je de laatste bent!
  8. aanmelden voor KNLTB voorjaarscompetitie voor 30 december kan bij Assa en Dirk-Jan? 
  9. wij voor barzaken, sponsoring, jeugdcommissue, en communicatie vacatures hebben voor vrijwilligers? Heb je talent en drive, meld je aan via [email protected] 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen