Manger Cats gebruikt de volgende manieren om te communiceren:

  • Kattebelletjes: digitale nieuwsbrief met korte, informatieve berichten (agenda, aankondigingen, mededelingen bestuur);
  • Website: homepage met korte nieuwtjes, uitgebreidere teksten op detailpagina’s;
  • Persberichten: voor externe communicatie, zoals in regionale huis-aan-huisbladen; 
  • Activiteitenbord: in het clubhuis staat een bord waarop de activiteiten staan die op korte termijn plaatsvinden en waarop verslagen van wedstrijden kunnen worden opgehangen.

Lees bij aanleveren kopij hoe je teksten kunt aanleveren.

Kattebelletjes

De ‘Kattebelletjes’ is de digitale nieuwsbrief van Manger Cats. Deze nieuwsbrief komt van april tot en met juni elke 3 weken en van augustus tot oktober elke 4 weken uit .In de Kattebelletjes staan korte mededelingen en oproepen en het bevat de agenda voor de komende 6 weken. In deze digitale nieuwsbrief kan de lezer soms doorklikken naar een uitgebreidere tekst op de website. De communicatiecommissie verspreidt de Kattebelletjes via de email naar alle leden. Archief Kattebelletjes.

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.