Informatie voor bezoekers

01 september 2019

Update 28 september nav de persconferentie:

  • komende 3 weken is het clubhuis dicht
  • competitie gaat gewoon door, maar alleen spelers zijn welkom
  • de captains van de Manger Cats teams zijn coronaverantwoordelijken
  • volg svp de looproutes en instructies op (en bij vragen graag de teamcaptain benaderen)

Hartelijk dank en veel speelplezier! 

 


Informatie voor bezoekers

Heb je een uitwedstrijd met je team? Ga je spelen met of tegen één van onze leden? Of kom je kijken naar een wedstrijd. Wat de reden ook is: van harte welkom bij Manger Cats!

Parkeren

Onze eigen parkeerplaats is klein en biedt slechts ruimte voor 7 auto's. Om hinder voor omwonenden te voorkomen, kun je op vrijdagavond vanaf 19.00 uur, zaterdag en zondag parkeren bij onze buren: het Gezondheidscentrum de Bosrand. Deze parkeerplaats ligt rechts van Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg en biedt heel veel ruimte voor parkeren. Parkeer je auto niet in een wijk, maak gebruik van deze parkeerplaats!

Rookvrij

Manger Cats is een rookvrije vereniging. Aangemoedigd door de KNLTB zijn wij nu onderdeel van de Alliantie Nederland Rookvrij. Graag verzoeken wij bezoekers om dit te respecteren door nergens op het park te roken.

Betalen in het clubhuis

De bar in het clubhuis voorziet leden en bezoekers van drankjes en kleine snacks zoals tosti's. Bij Manger Cats kan je alleen met PIN of een opgeladen KNLTB pas betalen, wij hebben dan ook geen contant geld in huis.

Corona

Het clubhuis is in principe alleen toegankelijk om iets te bestellen (max. 2 mensen aan de bar). De tafels in onze tent zijn gekoppeld aan het gebruik van de tennisbanen (zie ook bijlage). Ervan uitgaande dat je op twee banen speelt heb je een zithoek die gekoppeld is aan deze twee banen. Het thuisspelend team zal dit verder uitleggen, en je kan ook hulp vragen aan de VCL of degene die een bardienst draait. Let svp ook op de looproutes. 

Posters Manger Cats Zithoeken DJ Comp.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen