Gezellige Mixed Night tennisavond bij Manger Cats

22 november 2022


Gezellige Mixed Night tennisavond bij Manger Cats

Afgelopen vrijdagavond op de 11e van de 11e was het zover: na drie jaar afwezigheid werd er weer een gezellige Mix Night georganiseerd door Ellis van Doorn en Tim Wolff. Bijna 60 Manger Cats leden zagen hun kans schoon om nog eenmaal dit jaar aan een mooi event mee te doen en met verschillende clubgenoten op de baan te staan. Het was volle bak en in alle opzichten een leuke mix: dames en heren, maar ook jonge en daarnaast meer ervaren spelers. Een mooie balans en superleuk om in allerlei verschillende samenstellingen op de baan te staan. Een ingenieus schema met 7 poules van 8 deelnemers zorgde er ook voor dat er elke ronde van baan werd gewisseld.

De Mixed Night begon om kwart voor acht met een enthousiaste uitleg over de schema’s en de indeling. Het clubhuis was vol met alle deelnemers en de bardienst draaide overuren. Op deze droge, relatief warme en windstille vrijdagavond was het natuurlijk een prachtige avond om te spelen. Tussen 8 en 11 werden er spannende en mooie potten van een half uur gespeeld, met aansluitend een gezellige borrel en natuurlijk een prijsuitreiking in de sfeer van Carnaval voor de winnaars van de verschillende poules. 

Ellis en Tim hebben de afgelopen weken met veel inzet een mooie avond neergezet met veel deelnemers en mooie potten tennis. Met een bijdrage van Manger Cats en ICM opleidingen en trainingen als sponsor waren er voortdurend lekkere snacks en kwamen er later op de avond ook nog warme en koude hapjes. Wat een verwennerij! De bardienst draaide op volle toeren en zorgde dat er steeds lekkere hapjes op tafel stonden. Dat droeg er zeker aan bij dat de gezellige avond tot in de kleine uurtjes werd voortgezet. 

Tim en Ellis: ontzettend bedankt voor de organisatie! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737