Dank allemaal voor snelle en soepele aanpassing!

17 mei 2020


Manger Cats is sinds maandag 11 mei weer open voor volwassenen. De jeugd was al even gewend maar voor de 18+ groep was het toch even wennen: looproutes, digitaal afhangen, niet blijven hangen, start lessen, veel wind, soms ook koud, maar die weekend ook meteen weer lekker voorjaarsweer.

Dankjewel Manger Cats leden dat jullie zo goed omgaan met de nieuwe regels! Dit is belangrijk voor het vertrouwen wat de gemeente in ons heeft om tzt ook weer om te gaan met verdere versoepeling. Wij weten dat we deze week gecontroleerd zijn (in ieder geval 1 keer) door een BOA, en alles lijkt in orde. Wij hebben in ieder geval geen opmerkingen gehad. 

Het digitaal afhangen lijkt ook goed te gaan en de meeste leden maken hier nu actief gebruik van. Afhangen via de ClubApp maakt het mogelijk om heel gericht te plannen wanneer je speelt en daarmee te voldoen aan de noodzaak om buiten tennis om niet op het park te blijven hangen. 

Deze week werd bekend dat het Open Toernooi definitief niet door kan gaan (alle KNLTB toernooien tot 1 augustus zijn geannuleerd). Dubbelen zal ook nog wel even duren voordat dit mag. De hoop is nu dat we vanaf 1 juni de bar mogen openen voor drankjes op het terras. Fingers crossed! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen