Bericht van de trainers voor de JEUGD!

20 maart 2020


Hallo jeugd van Manger Cats!!  

Hoe gaat het met jullie in deze hele rare tijd, geen school, geen bioscoop, geen wc-papier, geen sport… Dus ook geen tennis voor jullie op de tennisbaan. Wij, Edwin, Wesley, Linda, Michael zijn jullie nog niet vergeten en dat gaat ook niet gebeuren. ECHT NIET. De tennislessen beginnen dit jaar dus niet op maandag 30 maart maar veel later. Niemand weet  wanneer. Om toch te blijven tennissen en fit te blijven gaan we het volgende doen.

We hebben een Instagram-account aangemaakt: TennisDriebergen.   Heb je geen Instagram-account vraag aan je ouders of je een eigen account mag of dat je op hun account mag kijken. Hoe meer kinderen meedoen hoe leuker/spannender/sportiever het wordt!!! Op dat account gaan wij filmpjes plaatsen en vinden het leuk als jij deze oefeningen meedoet. Misschien filmt iemand jouw oefenen wel en deel je deze met ons. Dat lijkt ons echt TOP. Misschien heb je zelf ook leuke oefeningen voor ons en de jeugd van Manger Cats.  

Heb je nu GEEN goede bal om in een kleine ruimte (tuin, slaapkamer (mag dat wel??), stoep, pleintje) te oefenen dan hebben wij een oplossing.

Maandag 23/3 tussen 9:30 en 10:30 zijn wij op Manger Cats en kunnen alle jeugdleden van Manger Cats een RODE of een ORANJE bal halen. De ballen leggen we op baan 5, het halen is dus virusveilig.

Kom je ook? 

Deze uitnodiging is voor alle jeugd van Manger Cats. TOT MAANDAG!!!  

Heel veel sportieve groeten Edwin, Wesley, Linda, Michael

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen