Afscheid van Manger Cats: bericht van Wesley

09 februari 2021


Beste Manger Catsers!

Wellicht dat jullie al het een en ander hebben gehoord wat betreft het vertrek van mij bij Manger Cats. Ik hoop dat hier niet te veel onduidelijkheid over is geweest. Maar de geruchten in de wandelgangen zijn waar. Per april 2021 ga ik trainingen verzorgen voor een andere tennisschool en vereniging. Voor mij is dat geen makkelijke keuze geweest. Omdat ik alle vijf de jaren met veel plezier heb les gegeven op deze mooie club! En dat ik heb mogen samenwerken met een geweldig leuk trainersteam, top bestuur en MC’ers!! Wat de keuze alleen maar lastiger heeft gemaakt. Waarvoor ik jullie allemaal wil bedanken!

Dan hoor ik de vraag natuurlijk al aankomen,  waarom ga je dan toch weg als je het zo naar je zin hebt. Graag deel ik de keuze met jullie:

De tennisschool ( House of Tennis ) waar ik training voor ga geven, hebben alle takken van de tennissport. Van recreatief tot aan KNLTB Toptennis. De volgende uitdaging ligt voor mij dan ook bij het begeleiden van spelers/speelster die meer willen binnen de tennissport. Ik bedoel daarmee te zeggen dat zij alles uit hun tennisspel willen halen.  Waar ik meer de mogelijkheid voor krijg om met deze spelers/speelsters te werken. Wat mij super gaaf lijkt. Daarnaast word ik de nieuwe hoofdtrainer van TC Bosheim. In samenwerking met Daniël Fennis die de selectietrainingen verzorgt. Wat ook een mooie en nieuwe uitdaging is.

Graag wil ik in het bijzonder Edwin, Michael en Linda bedanken. Voor de fantastisch leuke tijd en mooie dingen die we hebben meegemaakt. Niet alleen was het super om met jullie te mogen samenwerken, maar heb ik ook veel van jullie geleerd.  Dit was trouwens niet afgesproken hoooor… 😉 Maar het is de absolute waarheid! Dus dank jullie wel daarvoor!!! 😊 Ik heb genoten!

Graag wil ik ook Yvette, Bas en Johan bedanken voor fijne samenwerking tussen de trainers en het bestuur! Ik denk toch dat er erg mooie stappen zijn gezet de afgelopen jaren! En er zijn nog zoveel mooie stappen die op de planning stonden! Dank jullie wel daarvoor!

Ook alle leerlingen die bij mij in de les zijn geweest, heel erg bedankt voor de leuke tijd. Jullie zorgen er namelijk ook voor of een trainer het naar zijn/haar zin heeft. En dat heb ik al die tijd gehad! Dus Dank jullie wel!

Dit gaan in elk geval nog twee hele leuke maanden worden! Daar ga ik in ieder geval nog van genieten! En als trainer ga ik dan wel vertrekken, maar blijf in ieder geval op zaterdag nog competitie spelen. Dus jullie komen niet helemaal van mij af!

Hopelijk tot snel op de baan!

Groetjes, Wesley

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Address

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen