Afscheid Erik en Johan als bestuursleden

26 april 2023


Het bestuur heeft gisteren afscheid genomen van Erik en Johan.

Erik trad aan in het jaar 2019 nadat hij in de ALV zelf aangaf geinteresseerd te zijn. Een extra ALV was nodig om de opvolging van Wiro Niessen als Secretaris formeel te maken. Als Secretaris was Erik zeer georganiseerd en gestructureerd, precies wat nodig was. De link vanuit het bestuur naar het Stratentoernooi, waar niet geheel ontoevallig zijn vrouw Kitty in de organisatie zat. De redder van menige problemen met de kasseterminal, en het eerste contactpunt voor velen die op de site het mailadres [email protected] vonden. Ook speelde hij een belangrijke rol in het optuigen/managen van onze corona tent en het oranje verven van het clubhuis! Dank Erik! 

Johan was op dat moment al een jaar actief als hoofd tenniszaken, waaronder alle competities, jeugd, tennisschool, en vele evenementen vallen. Een pittige portefeuille die hij overnam van Jurgen van Teeffelen. Geinspireerd door bezoeken aan KNLTB congressen zijn er meerdere jeugdplannen gemaakt (samen met de Michael en Edwin) en uitgevoerd, om nieuwe generaties te boeien voor onze mooie sport, en waar mogelijk, zo lang mogelijk te verbinden aan Manger Cats. Een pittige uitdaging, maar gezien het record aan leden van 2022 (699!) waaronder heel veel jeugd, eentje waar wij zeker succes in hadden. Dankjewel Johan! 

Rene Sirre volgt Erik op, en Willem ten Voorde pakt de rol van Johan op. Welkom beiden! 

Als laatste: zonder vrijwilligers bestaat er geen Manger Cats! Wij zijn nog steeds op zoek naar invulling voor een coordinator communicatie en ook naar opvolging van Penningmeester (Sandra) en Voorzitter (Bas) rollen vanaf komend seizoen (2023). Klik hier voor details over deze vacatures! Dankjewel. 

Foto 1: Erik links en Johan rechts
Foto 2: (vlnr) Johan, Willem, Rene, Bas, Erik, Sandra

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 513 175

Adres

J. Manger Catslaan 2
3971 AL Driebergen

KVK-nummer

40476737