Labelen op maandagavond van 19.00-21.00 (nieuwe leden), van 20.00-22.30 (alle leden) en op woensdag ochtend van 10.00-12.00 (alle leden)

 

Wanneer elke maandagavond en woensdagochtend
Hoe Laat

maandag tussen 19.00 en 21:00 nieuwe leden

maandag tussen 20.00 en 22.30 alle leden

woensdag tussen 10.00 en 12.00

Voor wie alle senioren
Inschrijving geen
Kosten geen

Contactpersoon

Maandag nieuwe leden: Jan-Joop en Lucie Treffers

Maandag alle leden: Marijke Wispelwey

Woensdag: Henk Wijnholt

Elke maandagavond en woensdagochtend is er labelen. Dan zijn alle volwassen leden van de club welkom. Het is een leuk evenement waarbij je om het half uur een andere partij speelt met een andere speler. Je kunt dus ook later dan de starttijd instromen.

Hoe werkt het systeem?

Je komt naar het terras bij Manger Cats, steekt je tennispasje in het labelrekje om aan te geven dat je wilt meedoen met het labelen. Elk half uur worden uit de ingestoken tennispasjes willekeurig dubbelteams samengesteld. Na een half uur worden de pasjes in een andere samenstelling in het labelrekje gestoken: iedereen wisselt dan van tegenstander en partner.

Hoe werkt het in de praktijk?

De opkomst wisselt per week. Bij meer dan 12 labelaars of een oneven aantal, wordt gekozen voor “indraaien” en/of het inwisselen van één “dubbel” door een “enkel”. Kom je later dan de starttijd of moet je eerder weg: geen probleem, elk half uur kun je starten of vertrekken. Elk half uur worden de teams opnieuw samengesteld.

Doel

Het doel is om lekker samen te spelen in een gemêleerd gezelschap. Tennissers met hoger niveau temperen hun spel zodanig dat ook een beginnende tegenstander goed uit de voeten kan. Zo speel je in één avond of ochtend een paar keer een half uur. En spelen kun je zeker: de gereserveerde banen zijn dan voor het labelen en kunnen niet zoals gebruikelijk door de andere leden van Manger Cats worden afgehangen.

Voor wie?

Heeft bovenstaande jouw belangstelling gewekt? Doe dan een keer mee. Dus, ben je volwassen, heb je op de maandagavond of woensdagochtend geen vaste tennispartner en wil je toch tennissen? Of heb je een vaste tennispartner en wil je samen eens met anderen tennissen? Kom dan naar het labelen.

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.