Clubladder bij Manger Cats!

Kennen jullie dat nog van vroeger: ladderen? Hoe spannend het was om iemand uit te dagen, kijken of je je tegenstander eindelijk kon verslaan om een paar plekjes hogerop de ladder te komen? Manger Cats biedt “ladderen 2.0”: volledig geautomatiseerd, in de cloud, met een handige app! Jij geeft aan hoe vaak je wil spelen, en de computer regelt de rest! Kijk op de video voor korte uitleg, en voor degene die het al zeker weten, schrijf je in!

Deelnemers kiezen voor 1 of 2 wedstrijden per ronde van 2 weken, en indien nodig slaan ze een ronde of maand over. Via de site (of nog makkelijker: de app) heb je toegang tot alle informatie. Nieuwe spelers kunnen altijd instromen vanaf de volgende ronde, en worden geplaatst obv KNLTB singles ranking. Meld je aan, dan kun je vanaf de volgende ronde instromen: www.clubladder.nl/mangercats.

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.