Het van Asperen Familietoernooi is een gezellig en sportief toernooi dat bedoeld is voor, de naam zegt het al, families (nnb 2019)

 

Wanneer zondag 7 juli 2019
Hoe Laat van 9.00 - 12.30
Voor wie alle senioren en junioren
Inschrijving vooraf, zie hieronder
Kosten geen
Contactpersoon

opgeven via jeugd@mangercats.nl

Annelien de Ruijter annelienderuijter@gmail.com

Imke van Gasselt imkevangasselt@hotmail.com

 

Bij dit  toernooi kunnen jeugdleden tennissen met opa, oma, vader, moeder, oom, tante of andere familieleden. De wedstrijden worden gespeeld tussen 9.00 en 12.30, en de wedstrijden duren steeds 20 minuten.

Een jeugdlid en een seniorenlid vormen samen een duo. Afhankelijk van de kleur van het jeugdlid (volgens de indeling van Tenniskids  in rood, oranje, groen of geel) wordt er gespeeld op een mini, 3/4 of hele baan.

Inschrijven per mail aan Jeugd@mangercats.nl.

Graag onder vermelding van de namen deelnemers en de leeftijd of speelsterkte (rood, oranje, geel of groen) van het jeugdlid. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.