Het Stratentoernooi is een gezellig toernooi waarin je samen met je buurtgenoten tegen andere Driebergse straten of buurten speelt. Speeldata: dinsdag ,  vrijdag  en zaterdag in 2019. 

Wanneer

14, 15 en 16 juni (vrijdag, zaterdag en zondag 2019)
Hoe laat 18.00 tot 23.00 uur op vr en za; 10.00-15.00 op zondag
Voor wie alle senioren en vooral ook leuk voor nieuwe leden
Inschrijving per team via een captain of als individu zodat we je aan een aantal buurtgenoten kunnen koppelen. Zie kattebelletje.
Kosten geen
Contactpersoon Saskia Redeke

 

Het Stratentoernooi schept een band in je buurt en is niet alleen leuk voor de leden die al sinds jaar en dag meedoen, maar ook voor leden die nog niet zo lang lid zijn. Je leert veel mensen kennen met wie je nog eens af kunt spreken.

Speelwijze

Een team bestaat minimaal uit 2 dames en 2 heren en maximaal uit 12 spelers.  Elke ontmoeting tussen 2 teams bestaat uit een damesdubbel, een herendubbel en 2 mixed dubbels van ongeveer een half uur. Het team dat 2e wordt, krijgt het stokje van de organisatie overgedragen om dit toernooi volgend jaar te organiseren. Zo blijft het spannend tot de laatste slag!

Gezelligheid

Op elke speeldag zijn er lekkere hapjes. Het team met de beste teamgeest wint.

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.