Dames dubbel roulette woensdagmorgen 9-12 uur

Dames Dubbel Roulette (DDR) op woensdagochtend

Dit jaar is het al weer 5 jaar geleden (jubileum, hoera!) dat we met succes gestart zijn met de Dames Dubbel Roulette op woensdagochtend. Elke week speel je hierbij een dubbel partij binnen een poule met dames van gelijk niveau. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Afgelopen periode was er een A en B poule (A speelsterkte ≤6, B poule speelsterkte 7/8). Voor een C poule (speelsterkte ≥ 8, weinig of geen wedstrijdervaring) is tot nu toe niet voldoende interesse om dit te kunnen organiseren.

Woensdag 11 april 2018 is de eerste voorjaarsronde van de dames dubbel roulette gestart.Op 23 mei start ronde 2. Er zijn een aantal wijzigingen met vorig jaar.

Poule A via WhatsApp group
De A poule heeft een wisselende bezetting per week. Een WhatsApp groep wordt gebruikt om de wekelijkse wedstrijden af te stemmen. Mocht je een nieuwe speler zijn voor de A poule, neem dan contact op met Marije Holwerda, (06) 21 45 91 43 of m.holwerda@live.nl.

Poule B via gebruikelijke koppels voor 5 weken
Deelnemers krijgen een dubbelpartner in de poule toegewezen voor de periode van 5 weken. Voor ronde II en ronde III is er een nieuwe indeling koppels.

Opgeven kan bij Kitty Vreeswijk via evenementen@mangercats.nl. Als je een nieuwe DDR speler bent, graag ook je mobiel telefoonnummer en speelsterkte vermelden.

De speeldata zijn:
• Ronde I: 11, 18, 25 april, 9 en 16 mei (2 mei niet ivm mei vakantie)
• Ronde II: 23 en 30 mei, 6, 13, 20 juni (27 juni, 4 juli reserve)
• Ronde III: najaar 2018

Speeltijden
• Poule A : vóór 10.30
• Poule B : 10.30 - 11.30 (half uur later dan vorig jaar ivm lesschema)

Plek
• 12 dames per poule, 6 koppels, 3 banen
• Je kunt een voorkeur voor koppel partner opgeven… alleen geen garanties
• Als je een keer niet kan - zelf vervanging regelen.

Als er meer dan 12 aanmeldingen zijn, dan worden de plekken waar nodig gedeeld (bijv. 3pp zijn koppel, elke week spelen er 2). Dan speel je 1 tot 2x van de 5x niet. Je kunt onderling bepalen wie wanneer speelt. Als je sowieso graag een gedeelde plek wil… let me know dan hou ik daar rekening mee.

Tot ziens!
Kitty Vreeswijk

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar pr@mangercats.nl. Of schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt. 

Jaarkalender 2018 (overzicht van alle activiteiten)