Dames dubbel roulette woensdagmorgen 9-12 uur

Dames Dubbel Roulette (DDR) op woensdagochtend

Ieder voorjaar en najaar is er een dames dubbel roulette (DDR) op woensdagochtend. Elke week speel je hierbij een dubbel partij binnen een poule met dames van gelijk niveau. Afgelopen periode was er een A en B poule (A speelsterkte ≤6, B poule speelsterkte 7/8). Voor een C poule (speelsterkte  ≥ 8, weinig of geen wedstrijdervaring) is tot nu toe niet voldoende interesse om dit te kunnen organiseren.

Woensdag .... 2019 start de voorjaar ronde van de dames dubbel roulette.

De speeldata zijn:

  • Voorjaar ronde : .....

 

Poule A via WhatsApp group

De A poule  heeft een wisselende bezetting per week. Een WhatsApp groep wordt gebruikt om de wekelijkse wedstrijden af te stemmen. Mocht je een nieuwe speler zijn voor de A poule, neem dan contact op met Marije Holwerda, (06) 21 45 91 43, E:  m.holwerda@live.nl

Poule B via gebruikelijke koppels voor 5 weken

Deelnemers krijgen een dubbelpartner in de poule toegewezen voor de periode van 5 weken. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Opgeven kan bij Esther Vogelenzang via evenementen@mangercats.nl, graag uiterlijk     2019. Als je een nieuwe DDR speler bent, graag ook je mobiel telefoonnummer en speelsterkte vermelden.

Speeltijden

  • Poule A               : vóór 10.30
  • Poule B               : 10.30 - 11.30 (half uur later dan vorig jaar ivm lesschema)

Plek

  • 12 dames per poule, 6 koppels, 3 banen
  • Je kunt een voorkeur voor koppel partner opgeven…..alleen geen garanties
  • Als je een keer niet kan….zelf vervanging regelen.

Als er meer dan 12 aanmeldingen zijn dan worden de plekken waar nodig gedeeld (bijv. 3pp zijn koppel, elke week spelen er 2). Dan speel je 1 tot 2x van de 5x niet. Je kunt onderling bepalen wie wanneer speelt. Als je sowieso graag een gedeelde plek wil…let me know dan hou ik daar rekening mee (Esther Vogelenzang via evenementen@mangercats.nl)

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.