Senioren

Dames dubbel roulette woensdagmorgen 9-12 uur

Labelen op maandagavond van 19.00-21.00 (nieuwe leden), van 20.00-22.30 (alle leden) en op woensdag ochtend van 10.00-12.00 (alle leden)

Clubladder bij Manger Cats!

De naam zegt het al: voor dames die willen dubbelen en tussendoor de tijd nemen om te genieten van de bijzondere happen van "Lekker"

Men's Night op . . . .

Hopelijk wel, maar mogelijk niet … 

Zin om een paar mixed dubbel partijen te spelen op nnb? Inloop vanaf 19.30 en 20.00 spelen.

Het van Asperen Familietoernooi is een gezellig en sportief toernooi dat bedoeld is voor, de naam zegt het al, families (nnb 2019)

Het Stratentoernooi is een gezellig toernooi waarin je samen met je buurtgenoten tegen andere Driebergse straten of buurten speelt. Speeldata: dinsdag ,  vrijdag  en zaterdag in 2019. 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar bstroeken@gmail.com. Of schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt. 

Jaarkalender 2018 (overzicht van alle activiteiten)