VOORJAARSCOMPETITIE

 

Wanneer april en mei (zie schema onder competitie - competitiedata)
Hoe Laat starttijd afhankelijk van competitiesoort
Voor wie iedereen
Inschrijving inschrijven per team of individueel onder kopje inschrijven
Kosten afhankelijk van teamsamenstelling en competitie
Contact competitie@mangercats.nl

 

Inschrijving

Inschrijving als team uitsluitend via de captain die het gehele team in één keer opgeeft! (captain aanvinken, waarna speler 2, 3 en enz. kan worden opgegeven). Er zijn spelers die zich ook individueel op gaan geven. Wij behouden ons het recht voor om deze in bestaande teams in te laten stromen, uiteraard na goed overleg. Het lijkt ons verstandig om van ongeveer 6 spelers/speelsters per team uit te gaan. De aanvoerders zijn verantwoordelijk voor hun eigen team, inclusief eventuele invallers.

Ieder team dient een gecertificeerde VCL te hebben. Ga dit na binnen jullie eigen team. De KNLTB komt in de winter weer met een cursus hiervoor. Inschrijven via de ledenadministratie. 

Reservespelers zullen via een lijst worden gedeeld.

 

Spelregels

De spelregels zijn met ingang van de voorjaarscompetitie 2018 gewijzigd: landelijk is afgestapt van het concept super compact spelen. Voor enkels geldt: 3 sets, geen winnend punt bij deuce. Voor alle dubbels geldt: een super tie break (tot de 10) als 3e set en geen winnend punt meer bij deuce.

 

Competitietraining

Ter voorbereiding op de competitie wordt er door onze trainers de mogelijkheid gegeven om te trainen, als volledig team, met een paar teamleden, of individueel. Voor deze mogelijkheid graag contact opnemen met Edwin (edwin@smashingeffect.nl) of Michael (michael@healthylifesoest.nl).

 

Klik hier voor mededelingen van de barcommissie m.b.t. de competitie.

 

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.