Wanneer september en oktober (zie schema onder competitie - competitiedata)
Hoe Laat is in overleg met de club te bepalen
Voor wie iedereen
Inschrijving inschrijven per team of individueel onder kopje inschrijven
Kosten afhankelijk van teamsamenstelling en competitie
Contact competitie@mangercats.nl

 

De KNLTB organiseert verschillende competities voor de senioren. Iedereen mag aan deze competitie meedoen, zowel de hele goede tennissers als ook de spelers die gewoon enthousiast zijn. Door competitie te spelen doe je ervaring op met wedstrijdtennis en verbeter je ook je prestaties. Ook is het leuk om met een team je sport uit te oefenen.

De zondagcompetitie is de landelijke competitie, de andere dagen behoren tot de districtcompetitie. De indeling van de landelijke competitie is in klassen gebaseerd op de speelsterkte van de opgestelde spelers in een team. Een speeldag neemt meestal een volledige dag in beslag en ook het speelniveau is hoger dan de districtcompetities.

 

Indeling in teams

De trainers en de technische commissie verzorgen de indeling van de Manger Cats teams. Door de KNLTB zijn er regels gemaakt dat je als vereniging een maximum aantal teams mag inschrijven naar het aantal beschikbare tennisbanen. Het is daarom mogelijk dat niet voor iedereen op de gewenste competitiedag plaats is. Indeling vindt  plaats op basis van speelsterkte, leeftijd, inzet en beschikbaarheid.

 

Competitiespelen en trainen

Manger Cats vindt het belangrijk dat competitiespelers met het eigen team trainen. Dit bevordert de prestaties, is goed voor de teambuilding en maakt het ook leuker om met elkaar te spelen. Wil je een paar extra trainingen met je competitieteam, neem dan gerust contact op met een van onze trainers.

 

Beschikbaarheid voor de competitie

Wij gaan er vanuit dat opgave voor competitie in beginsel betekent aanwezigheid op alle competitiedagen inclusief inhaaldagen. De competitiedata staan op de KNLTB site.

 

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.