Wanneer

zondag; maart t/m oktober, speeldata zie hieronder

Hoe Laat

 9.00-11.00 (rood) en 9.00-12.00 (oranje)

Voor wie

voor kinderen die zijn ingedeeld in rood en oranje 

Inschrijving

via de contactpersonen

Kosten

er zijn geen kosten aan verbonden

Contactpersonen

Trainers

Oranje: Sabine Verbiest (sabinefverbiest@gmail.com)

Rood: Vacature

 

Ook dit jaar zal de World Tour voor Rood en Oranje kinderen van Manger Cats weer gaan plaatsvinden! De kinderen zullen in teamverband tegen verenigingen uit de omgeving een ochtend tennis wedstrijdjes spelen. Een leuke manier om nog vaker te tennissen en nog enthousiaster te worden voor tennis!

De trainers bepalen in welke kleur-groep je kind zal spelen. De teams die worden samengesteld zullen het gehele tennisseizoen (maart t/m november) met elkaar spelen. 

Kortom:

  • Meedoen met de World Tour betekent dat je je kind(eren) moet aanmelden hiervoor.

  • Meedoen met de World Tour betekent dat we er vanuit gaan dat je kind(eren) vaak beschikbaar zijn.

  • Meedoen met de World Tour betekent dat je kind er echt “klaar” voor is om wedstrijdjes te spelen. Als je pas 1 of 2 jaar op les zit, dan gaan we je eerst op de club rustig laten wennen aan het spelen van punten.

  • Meedoen met de World Tour betekent ook dat je als ouder je steentje bijdraagt als teamcaptain, rijouder, teller, organisatie, etc.

 

Tijdstip

Deze Worldtour events worden in principe van 9.00-11.00 of 12.00 uur gehouden. Bij thuiswedstrijden altijd 15 minuten voor de wedstrijd aanwezig zijn. Helaas kan het echter voorkomen, met name in het voorjaar, dat er later op de dag wordt gespeeld, en dat er voor een thuiswedstrijd niet op Manger Cats wordt gespeeld maar dat we moeten uitwijken naar een ander park. Ook een flink aantal andere verenigingen hebben hier overigens mee te maken, en ook zij zijn aan het kijken naar oplossingen. Mocht de begintijd of locatie veranderen, brengen wij jullie hier tijdig van op de hoogte via de teamcoördinator.

 

Voor meer informatie kijk op: Tenniskids
 
 

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.