Vervanging van je bardienst

Het kan zo maar gebeuren dat de bardienst toch niet gelegen komt of dat er iets tussen is gekomen.
Je hebt dan de volgende opties:

1) Zelf vervanging regelen door te ruilen met een ander lid

Je kunt altijd zelf voor vervanging zorgen door een ander lid te vragen en dit heeft uiteraard de voorkeur. Via de KNLTB site kun je naar de Manger Cats ledenlijst gaan en contact gegevens opzoeken of vraag gewoon een tennismaatje om te ruilen en jouw dienst over te nemen.

Kom je niet zelf maar heb je een ander Manger Cats lid gevonden die jouw bardienst gaat overnemen? Geef a.u.b. door wie jouw bardienst gaat doen via een mail naar barzaken@mangercats.nl.

2) Zelf vervanging door het inhuren via de invalpoule voor 2019

TV Manger Cats heeft een aantal invallers (=de invalpoule) die je zelf kunt vragen om jouw bardienst over te nemen. Alle invallers van de invalpoule zijn bekend met de werkwijze van Manger Cats bardiensten. Je kunt zelf rechtstreeks contact zoeken met deze invallers en ook de betaling regel je zelf met de betreffende invaller.

3) Niet op komen dagen (is geen optie natuurlijk..)

Zonder dringende reden niet komen, betekent duperen van anderen, een gesloten clubhuis, gemiste bar omzet en teleurgestelde tennissers op de baan. Het bestuur neemt contact met je op. Er wordt dan een boete opgelegd worden van €50,- per bardienst.

Afkopen van bardiensten voor 15 maart

Het is mogelijk om bardiensten af te kopen en dat kan alleen vóór het seizoen begint en vóórdat de barroosters zijn ingedeeld. Deadline 15 maart.

Stuur een mailtje naar barzaken@mangercats.nl met het verzoek om af te kopen, afkopen kan alleen voor twee bardiensten tegelijk (samen €60,-).

 

 

 

 

 

 

Prikbord

Kattebelletjes gemist? Kijk hier.
 
Jaarkalender 2019
 
We hebben plek voor nieuwe leden!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Manger Cats je kan bieden? Stuur een mail naar Bas Stroeken: voorzitter@mangercats.nlOf schrijf je direct in: aanmeldingsformulier

Parkeren

Parkeren kan van vrijdagavond 19.00 tot zondagnacht 00.00 uur op de parkeerplaats van de Bosrand. Deze parkeerplaats is rechts naast Manger Cats aan de Arnhemse Bovenweg gelegen. S.v.p. niet parkeren voor de huizen van de Manger Catslaan. Bedankt.